Хмельницькі депутати переглянуть своє рішення стосовно сплати 2,5 тисяч гривень за гаражі

Хмельницькі депутати переглянуть своє рішення стосовно сплати 2,5 тисяч гривень за гаражі
На черговій сесії Хмельницької міської ради депутати мали розглянути подання прокуратури стосовно їх попередніх рішень, які стосуються вартості послуг із забезпечення користування тимчасовими конструкціями.

Нагадаємо, людей, яких  обурила вимога влади сплатити за гаражі, встановлені самостійно, по дві з половиною тисячі гривень, звернулися в прокуратуру. Правоохоронці виявили порушення Земельного кодексу України.

Читайте такожЗ хмельничан поки що не братимуть плату за гаражі, бо «вступилася» прокуратура

З приводу питання виступив  директор комунального підприємства по організації роботи міського пасажирського транспорту Володимир  Богачук.

Відео дня

- Сьогодні  прокуратура бачить свою сторону, як кажуть, медалі. А я прошу не підтримати це рішення, - каже директор комунального підприємства. - Відміняти рішення не можна, бо буде прецедент. Якщо зараз є 2 тисячі гаражів у місті, то потім люди поставлять 5-6 тисяч.

Міський голова Сергій Мельник зазначив, що 2,5 тисячі гривень сплати за вже встановлений гараж – це забагато. Народні обранці вирішили перенести розгляд питання на наступну сесію Хмельницької міської ради. Ймовірно, що власникам металевих конструкцій потрібно буде лише належно утримувати територію, забезпечивши вчасне її прибирання.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Супер, завтра поставлю и у себя во дворе гараж)))
  • voltron

    Ага, тобто якщо я зараз хочу поставити гараж, то маю платити, а мої сусіди, які позаставляли всі газони, будуть здавати по 20 гривень на утримання і це все? Справедливість де, любі депутати??? І питання до мера - то 2 штуки в рік це багато?? А що, є стоянки, на яких менше беруть? Пошукайте, будь ласка - від 150 гривень, то це не те саме виходить??? Або дозвольте всім, або всім забороніть, для чого оце зараз розводити по одному, чи по--іншому!!!

    хмельничанин reply voltron

    ну,во-первых на стоянках охраняют,убирают,освещают,и ещё бабло зарабатывают..плата за гараж в гаражных массивах 400-500 грн в год.во-вторых если для всех одинаково-одни стоят под подъездами и ничего не платят,с других,которые сами поставили гаражи,и не против заплатить разумную сумму,и сами же убирают возле гаражей..так где же справедливость?и как правило гаражи стоят на местах,где раньше были не газоны,а пустыри да мусорки..и главное-хватит ли всем места под подъездами?не всюду есть стоянки,да и мест на них на всех не хватит...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up