У Хмельницькому у асфальт "закатали" 12 мільйонів гривень

У Хмельницькому у асфальт "закатали" 12 мільйонів гривень
Вулиця Хотовицького
До середини листопада, поки у Хмельницькому не випав сніг, «дорожники» встигли відремонтувати більше 55 тисяч метрів квадратних доріг та тротуарів міста. Поточний та капітальний ремонт доріг вулиць та міжбудинкових проїздів обійшовся у більш, ніж 12 мільйонів гривень.

Цього року у Хмельницькому  було заплановано проведення капітального та поточного ремонту вулиць, дворів та міжбудинкових проїздів. У списках запланованого ремонту, які знаходиться у комунальному підприємстві по будівництву, ремонту та експлуатації доріг, налічується 74 вулиці та  під’їзди до деяких будинків Хмельницького. Втім,  привести до ладу всі заплановані об’єкти комунальники не змогли. Причини вже звичні – брак коштів та несприятливі погодні умови. Директор комунального підприємства «БРЕД» Олег Нестерук розповів про те, що вони зробили, а що дороблять, коли зійде сніг. Наприклад, дороги, які планувалося відремонтувати за кошти місцевого бюджету, зроблять наступного року.

- Ремонт цих об’єктів  переносяться на наступний рік. Поточний ремонт, що виконувався по тендерам, виконаний. Свободи, Чорновола і Водопровідну вже закінчено, - каже Олег Нестерук. -   Капітальний ремонт вулиці Грушевського виконаний повністю, єдине – потрібно доробити тротуари. По  Хотовицьго також зроблений капітальний ремонт, там залишилося відремонтувати 150 метрів дороги  та зробити тротуари.  Також служба єдиного замовника мала найти підрядника і зробити деякі дороги міста, але він ще не знайдений.

Станом на 10 листопада  виконано поточний ремонт доріг:

Відео дня

2 мільйона 940 тисяч гривень пішло на ремонт вулиць: Волочиська, Заводська,  Зарічанська, Козацька, Купріна, Пілотська,  Чорновола, Водопровідна, Гайдара, Київська, Щорса.

А також більше 4,5 мільйонів гривень на ремонт вулиць: Вінницька, Володимирська, Західно-Окружна, Кам’янецька,  Красовського, Курчатова, Львівське шосе, Панаса Мирно, проспект Миру,  Озерна, Подільська, Прибузька, Рибалко, Свободи, Проскурівського підпілля, Старокостянтинівське шосе, Трудова, Шевченка.

Відремонтована вулиця Хотовицького

Думка про хмельницькі дороги: 

Олександр Ракочий, водій

Дороги мене не задовольняють. Тому що треба робити капітальний ремонт, а не ямочний, як зараз.
Дуже багато латок, там де вони є. Те, що заривають ями, то дуже добре, але оті латки, не набагато краще за ями.
На мою думку, дуже тонкий шар асфальту кладуть, тому він дуже швидко просідає під тиском вантажівок.

Сергій Толстихін, велосипедист

Стан доріг відносно того, як це виглядає в Європі - поганенький, хоча втомлює не саме покриття, скільки ,наприклад, відсутність з’їздів з бордюрів на перехрестях. Взимку взагалі складно їздити, оскільки узбіччя часто не прибирають, приходиться або їхати центром дороги, або по тротуару. В першому випадку перешкоджаєш водіям, в другому - пішоходам. Виходить велосипедистам взагалі немає місця на дорогах.  Потрібно піднімати питання обласшутвання велодоріжок. 

Комунальники кладуть асфальт біля будинку районної ради на вулиці Кам’янецькій 

Вулиці, які ще потребують ремонту: 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Evgen Grabovsky

    На весні цього асфальту і сліду небуде.... як і грошей...
  • PAL

    Вот так надо вести бизнес по мельниковски.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up