Хмельницькі міліціонери привезли з війни собаку, якого врятували від голоду

Хмельницькі міліціонери привезли з війни собаку, якого врятували від голоду
40 бійців спеціальної роти міліції майже два місяці воювали із сепаратистами у Вуглегірську, що на Донеччині. Додому всі повернулися живі та здорові. З АТО міліціонери привезли німецьку вівчарку, яка охороняла автомобілі та боєприпаси.

У зону проведення антитерористичної операції у повній бойовій готовності із стрілецькою зброєю, кулемети та гранатами правоохоронці поїхали 30 вересня.  З жахливим мобільним зв’язком, поганими погодними умовами та неприязню деяких місцевих жителів чоловіки справлялися, адже знали, що вдома на них чекають маленькі діти та вірні дружини.

- Я відвозив особовий склад у зону проведення АТО.  Потім повернувся і підтримував з ними зв'язок по телефону. Правда, там є  проблеми з покриттям. Набагато гірше з «Київстаром», з «Лайфом» краще. Але покриття пропадало повністю, коли  були обстріли, - розповідає заступник начальника УМВСУ в Хмельницькій області Роман Гаврилюк.

Міліціонери виконували завдання по звільненню території від терористів, найомних банд.  За словами начальника управління громадської безпеки Сергія Мельника, наші хмельницькі міліціонери відпрацювали на «п’ятірку» та отримали схвальні відгуки від  командування АТО.

Відео дня

- Ми за допомогою волонтерів із Києва надали велику допомогу місцевому населенню. Це близько 20 тон продуктів,  одягу, їжі, ліків, підгузків та  дитячого харчування. Адже ці люди зарплати не отримують вже 6 місяців. Навіть хліба купити не можуть, - каже Сергій Мельник.  

Капітан міліції   Віталій Грицюк розповів про німецьку вівчарку, яку міліціонери привезли у Хмельницький з АТО. Рекс не дуже слухняний собака, але саме він допомагав правоохоронцям воювати на Сході, а вони в свою чергу не дали тварині померти з голоду.       

- Рекс до нас «прибився», бо для собак там особлива «голодуха» , - каже капітан міліції. - Він допомагав нам боротися з сепаратизмом, охороняючи машини та боєприпаси. Ми не знали як його звати, але він відкликнувся на ім’я Рекс. Тепер так його називаємо.  

Зустрічати хмельницьких міліціонерів із квітами  прийшли рідні та близькі.  Попереду у них дві неділі відпочинку. Правоохоронець Юрій каже, що за потреби готовий знову повернутися в АТО, а поки буде насолоджуватися теплом п’ятимісячної  доньки та люблячої дружини.

- Обстановка там напружена, моментами був «груз 200». Страшно, але треба працювати. Однак, нам дає сили і наснаги розуміння того, що нас чекають вдома, - каже міліціонер. - Там багато незрозумілих людей, які примусово або заради своїх якихось інтересів, переходять на сторону терористів.

- Якби не люди і не волонтери, було б дуже скрутно.  Місцеве населення сприймало нас по-різному - одні «за» українську армію, інші проти неї. Проте  гуманітарну допомогу від українців приходили отримувати всі, - розповідає боєць спеціальної роти міліції Дмитро. – Дуже важко переживав розлуку з донечкою.  Телефонного зв’язка як такого не було, «Київстар» там «глушать». Також, на Сході і відсвяткував свій день народження і перше  офіцерське звання. Моя дружина  Наталя передала волонтерами посилку із фотографіями всього нашого сімейного життя.   

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • voltron

    Наші Герої!
  • Анонім

    Слава Богу всі повернулися, а песика прогодують! Тримайтеся всі наші , які зараз на Сході. ХЛОПЦІ, ми з вами!!!!!!!!!!!!
  • Ватник

    Не пройдут правосеки родину матушку росею!
  • Ватник

    Покайтесь, покайтесь грешники! Ибо нет пророка святее Путена нашего!

    Ватник reply Ватник

    И еже святые с ним

    Anonymous reply Ватник

    Що за тролінг?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up