Хмельницькі велосипедисти зібрали гроші для побратима, який воює у АТО

Хмельницькі велосипедисти зібрали гроші для побратима, який воює у АТО
Фото зі сторінки FB Сергія Толстіхіна
Хмельницька спільнота велосипедистів зібрала допомогу для товариша, який знаходиться на сході України. Під час обстрілу російської артилерією у військових згоріли всі речі, потрібна допомога.

- Їхня база попала під обстріл «Смерчів», згоріли всі речі, залишилось лиш те, що було на них((( Сплять під відкритим небом, без наметів і спальників! Після обстрілу, всі живі, є і поранені, - таке повідомлення розмістив у соцмережі велоактивіст Сергій Зисько. – Ми збираємо в першу чергу ГРОШІ, так як у них є поки можливість там купити необхідне! А також збираємо речі!!!! У кожного з нас є якісь старі теплі речі, хлопцям вони знадобляться!!!! Вкрай необхідні: носки, термобілизна, уніформа, фліс, спальники, рюкзаки… Ну і тому подібне! Поділіться! Будьмо чесними і свідомими, щоб нам потім цим хлопцям не було соромно дивитись в очі!

Фото зі сторінки FB Сергія Толстіхіна

Відео дня

Гроші збирали у неділю, 7 вересня, на традиційному місці збору велосипедистів на різні заходи – на вході до парку Чекмана. Спільними зусиллями активісти зібрали понад три тисячі гривень та теплі речі. Про це у соцмережі написав велоактивіст Сергій Толстіхін.

- Відгукнулось немало людей, які допомогли як коштами, так і речами, - написав він. – Грошей зібрали рівно 3110 грн, з речей були теплі речі, спальник, пакет шкарпеток, ліхтарики, заварник для чаю і навіть шашки. Сьогодні це все передали жінці Стаса, яка по своїх каналах передасть це безпосередньо своєму чоловіку і його хлопцям.

Фото зі сторінки FB Сергія Толстіхіна

Допомога все ще потрібна, тож гроші збиратимуть і 13 вересня, перед початком «Яскравої ночі» - нічної вело прогулянки, що стартує о 22:00 від парку Чекмана.

- Наступний збір коштів на ці вихідні перед початком Яскравої Ночі-3. Прохання мати при собі хоча б по 10 грн!, - закликає Сергій Толстіхін.

Для бажаючих допомогти контактна інформація по тел. 097 942 58 41.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Толстихин Сергей

    Ініціатором збору коштів був Сергій Зисько, я лише допомагав ))) Наступний збір коштів на Яскравій Ночі -3 - http://vk.com/event76650472

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up