Хмельницький: голові облради та його заступникам зменшать надбавки до зарплатні

Про це проголосували депутати двадцять дев’ятої позачергової сесії обласної ради.

Голові Хмельницької облради Івану Гончару до 35% посадового окладу зменшиться надбавка за особливий характер роботи та інтенсивність праці, для його заступників до 45 %. За проголосувало 57 депутатів облради з 63 присутніх.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (16)
  • Anonymous

    Ти хворе чи просто бовдур. Ну знайшло ти інформацію, проаналізуй її і подай стисло, а не сміти неопрацьованою інформацією на сто сторінок кожна. тут і без тебе вміють пошуковими системами користуватись. А як всі почнуть як ти тупити?
  • Anonymous

    интернет 2006 рік



    Понад 25 тисяч гривень щомісяця за свою роботу отримуватиме голова Закарпатської обласної ради Михайло Кічковський. За відповідне рішення 27 квітня проголосували депутати ради.

    Хоча насправді ставка голови ради становить “всього” 14 тисяч гривень. Все решта – надбавки: «за вислугу років – 40%, з урахуванням доплати за ранг», «за особливий характер роботи та інтенсивність праці – 90% посадового окладу з урахуванням доплати за ранг», «за почесне звання «заслужений» – 5%

    Чому у нового голови Закарпатської облради зарплата більша, ніж у Ющенка

    посадового окладу». Але і цього йому було замало – депутати ухвалили щомісячне преміювання голови ради у розмірі 60% посадового окладу. Третім пунктом рішення значиться й виплата голові ради «матеріальної допомоги для оздоровлення та вирішення соціально-побутових питань у розмірі середньомісячної заробітної плати».

    Колишній голова ради Микола Андрусь отримував близько 20 тисяч грн. Але це не дуже афішували. Тепер у нас демократія, отже, народ мусить знати все... Тому те, що заступники голови облради Михайло Мартин та Василь Брензович матимуть щомісяця по 12 – 13 тисяч гривень офіційної зарплати, вже здається не таким жирним шматком.

    5 тисяч доларів – багато це чи мало? Якщо врахувати, що таких офіційних зарплат у державних працівників немає ніде в Європі, і навіть Президент Ющенко отримує з червня 2005 року на місяць тільки 23 тисячі 657 гривень ($4684,5). Якщо врахувати, що середня зарплата працівника обласної адміністрації десь близько 500 гривень ($100). Якщо врахувати, що десь 70% закарпатців живуть за межею бідності...

    За що ж отримав Михайло Кічковський такі шалені гроші? За які заслуги? Чиновники кажуть, що завдяки підвищенню зарплат найвищім державним службовцям вони таким чином будуть боротися з корупцією. Тобто людина вже не візьме хабара $100 – 200 – немає сенсу ризикувати за такої зарплати. Якщо вже брати, то по крупному...

    Звідки узявся невідомий нікому Михайло Кічковський на політичній арені Закарпаття? Вперше його ім’я широкий загал почув минулого року, коли до 14-ї річниці Незалежності Президент України Віктор Ющенко відзначив високими державними нагородами 781 (!) громадянина України, які “зробили значний особистий внесок у соціально-економічний, науковий та культурний розвиток нашої держави. Серед них було 15 закарпатців: десятеро отримали звання

    М.Кічковському щось вручають...

    М.Кічковському щось вручають...

    «заслужений», ще п’ятеро – ордени: «За заслуги» ІІІ ступеня та княгині Ольги ІІІ ступеня. Таким чином президент Ющенко переплюнув і Кравчука, і Кучму, разом узятих. Адже таке огульне роздавання нагород просто знівелювало саме значення цих нагород.

    Звісно, на Закарпатті «заслуженими» стали з подання Віктора Балоги (тодішнього губернатора і нинішнього міністра МНС) тільки його найближчі соратники. Так, заслуженим працівником освіти став заступник Балоги по облдержадміністрації Олег Гаваші, а орденом «За заслуги» нагороджено Василя Петьовку, мера Мукачева, і так далі.





    Читать полностью: http://h.ua/story/11529/#ixzz3PxZsOb6C

  • Anonymous

    Законодавство передбачає ряд заходів щодо забезпечення трудових та інших прав депутата місцевої ради. У разі обрання депутата місцевої ради на виборну посаду у раді, на якій він працює на постійній основі, трудовий договір з ним за попереднім місцем роботи припиняється відповідно до законодавства. Обраний на виборну посаду у відповідній раді, на якій він працює на постійній основі, депутат, який перебуває на службі у військових формуваннях чи правоохоронних органах держави, прикрмандировується до місцевої ради із залишенням на цій службі.
  • Anonymous

    Нагадаємо, раніше колишній голова Донецької обласної ради Андрій Шишацькогостверджував, що зарплата з надбавкою становить приблизно 14 тисяч гривень «брудними».
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up