Хмельницький мер у Верховній Раді планує змінити правила ведення бізнесу

Хмельницький мер у Верховній Раді планує змінити правила ведення бізнесу
На думку Сергія Мельника, за вісім років керування містом йому багато чого вдалося зробити, але, є ще над чим працювати. У планах народного обранця у Верховній Раді продовжити покращувати життя не лише хмельничан, а й всіх українців

- Я думаю, місто буде чекати справедливого бюджету, щоб місто могло автономно  мати бюджет, щоб не було субвенцій, нарікань. Сьогодні можна це зробити. По ідеї, той кодекс, який був прийнятий, вже би п’ять років ми би мали автономно приймати бюджет. Насправді, не було політичної волі. Я думаю, що в цієї Верховної Ради є шанс зробити цей крок, щоб місцеве самоврядування нарешті в країні стало самоврядуванням. В асоціації міст вже міські голови називають самоврядування самоврятуванням. Ви бачите, є декілька проблем, і по місту, особливо, що стосуються будівництва, ці речі мають бути врегульовані, громада не може бути заручником цих всіх питань. Сьогодні до кінця дня буде коаліційна угода, там визначено десь 12 напрямів реформування змін. Скажімо для мене важливо - це реформування житлово-комунального господарства, це звичайно і обласний рівень, щоб створити горизонтально-вертикальні інструменти управління державою.Я думаю, що громада в місті буде більш ефективно використовувати кошти, і мені здається, що платникам податків буде легше прояснити, що потрібно платити.

А ще Сергій Мельник сказав, що треба змінювати правила ведення бізнесу, правила ведення податків, розширювати податкове навантаження, ну і звичайно забезпечити ефективне використання коштів платників податків.

Відео дня

-Буду намагатися це робити. Ну, і саме головне - місту допомагати, тому, що в нас залишається декілька основних питань. Ми, якби то не було складно, 12 кілометрів Чернелівського водогону побудували, для міста дуже важливо ще наступних 5 кілометрів добудувати. В цілому ще треба закінчити:  зробили документацію на неонатальний корпус дитячої лікарні,  думаю, це також важливе питання, і  питання державних програм розвитку електротранспорту, і житлово-комунального господарства - це такі основні питання для життя територіальної громади. Мені здається, що все-таки за вісім років багато речей вдалося зробити. Звичайно, за зустрічі, які я провів, бачу, що деякі питання не дотягнули, будемо дотягувати...

Як оцінили роботу Сергія Мельника депутати:

-Вражає принциповість, людяність і працездатність цієї людини. Сподіваюся, що у цей «іловайський котел» куди він йде, він наведе там порядок. Я сподіваюся на нього, як ні на якого іншого депутата, враховуючи його якості як людини, - розповів головний лікар перинатального центру Андрій Ропотан.

-Можу відмітити, що це була виробнича гармонія. Не завжди було все бездоганно, тому що служба, яку я очолюю, надзвичайно складна, і вона, як передова треба сьогодні. Але ми  надзвичайно з цим справлялися, і дякувати Богу, що  Сергій ІІванович, його прозорливе око, і об’єктивний аналіз  зі всіх діяльностей сприяв тому, що  працювати хотілося ще краще, - сказала директор  спеціалізованого комунального  підприємства «Хмельницька  міська  ритуальна  служба» Зоя  Пархомець.-За часи його керування містом працюється нормально. Я мав свою думку, я її відстоював, на коліна не перед ким не ставав, і в радянський період за що догану мав. Але  головне результат кращий. Утримання міста було  на рівні з відповідності тої ситуації, яка в Україні склалася, то я  підтримував, - розповів Іван Бухал.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Анонім

    Итого ждем новых трудностей в ведении бизнеса...
  • Anonymous

    Сиимволічно підібрані інтервьюери вверху збагатів на роддомі, а внизу на кладовищі, Бухал родив, а він похоронив його.
  • PAL

    И этот балабол, будет рассказывать, как вести бизнес? Трусливый, гнилой, мстительный .ер. Вот, что он оставил про себя. Думаю, что он, как лабазюк, будучи в прошлом парламенте, голосовал бы за антинародные законы. Вспомните, когда начинался Майдан в Хмельницком, где он был?

    Николай Зубров reply PAL

    http://www.youtube.com/watch?v=JsqCGTQAX6w     да на Майдане он был, на Майдане.  Мужик нормальный, в отличие от многих- рисковал всем. Никто 2 декабря не знал чем закончиться Майдан. Он не побоялся. А ты парень что-то очень завистливый какой-то и злой. От злости болеют, зачем оно тебе.

    PAL reply Николай Зубров

    Скорее всего, ты парень, глупый дурачок. И засунь свое видео, от 12.02.2013, куда нибудь. Не преклоняться перед таким "нормальным мужиком" надо, требовать от него, если он нормальный то, что он так обещал своим избирателям. Как и б/д лукашук, он будет полным балластом в ВР.

    Николай Зубров reply PAL

    Опубликовано: 2 дек. 2013 г.
  • Анонім

    поживемо-побачимо! сподіваюся цей не підведе..наобіцяв звісно ж багато як і усі...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up