Хмельницький розірвав угоди про партнерство з російськими містами

Хмельницький розірвав угоди про партнерство з російськими містами
Хмельницький в односторонньому порядку розірвав дружні відносини з російськими містами-побратимами. Ініціатором став міський голова Олександр Симчишин.
Відповідні листи за підписом Олександра Симчишина були направлені у Думи міст Іваново та Твер.
"Враховуючи військову агресію Росії проти України, анексію Криму та окупацію частини Донецької та Луганської областей, що призвела до тисяч жертв серед громадян України, ми не маємо права навіть формально мати жодних партнерських відносин із містами Твер та Іваново, - пояснює Симчишин. - Більше того - всі ми знаємо, що саме Іванівська 98-ма десантна дивізія брала участь у боях під Іловайськом, в яких загинули і хмельничани."

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Oleg Maidanuk

    Краще за Слєпакова тут не скажеш :

    Ты посмотри сначала на Тюмень,

    И на глазу появится ячмень,

    Ты посети Великие Луки -

    Отнимутся и ноги и руки.

    При виде очертаний Ельца

    Остановится сердечная мышца,

    А въедешь ты в красавицу Тверь,

    И в ад приоткроется дверь.

    А ты тут мне говоришь:

    Я так хочу увидеть Париж...
  • Анонім

    Респект, згоден. Правильно - не треба нам тут агресорів і імперіалістів.

    Анонім reply Анонім

    А почему с Домодедово не разорвал,лазейку для себя оставил?
  • Denis Babiy

    Respect - меру

    Анонім reply Denis Babiy

    А почему с Домодедово не разорвал,лазейку для себя оставил?
  • Анонім

    Піар Симчишина. і не більше
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up