Хмельницькому художнику Миколі Мазуру потрібна кров

Хмельницькому художнику Миколі Мазуру потрібна кров
Народний художник України, хмельничанин Микола Мазур терміново потребує донорської крові. Митець опинився на хірургічному ліжку. Рідні просять усіх небайдужих допомогти.

У художника виявили шлункову виразку, йому вже зробили кілька операцій. Про це розповіла "ВСІМ" донька пана Миколи Оксана.

- У батька була шлункова кровотеча. Була вже одна операція і вчора зробили повторну. Лікарі прокапали препарати крові, однак можливо знадобиться ще, - говорить Оксана.- Потрібно 10 донорів.

Кров необхідно здати завтра, 10 вересня, до обіду. Група крові та резус значення не має. При собі мати паспорт.

Відео дня

 Деталі можна дізнатись за телефоном (093) 391 09 30, Оксана (донька).

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Зичимо Миколі Івановичу якнайскорішого одужання!
  • Anonymous

    Дуже шкода, дуже шкода !!, що такий відомий!!!, такий талановитий!!!



    і помре, невижеве,





    ще і гроші здеруть врачі і ліків на три простені(аркуши) заставлять купити, що через аптеки перепродати

    Анонім reply Anonymous

    що ви городите, телепню???Він обов'язково видужає
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up