Хмельничан запрошують до вільного мікрофону, щоб допомогти армії

Хмельничан запрошують до вільного мікрофону, щоб допомогти армії
Акція по збору коштів для військових на Проскурівській проводиться вже не вперше. Організатором виступає благодійний фонд «Добриня» і залучає до цього всіх бажаючих.

Як розповіла поетеса та співорганізатор Оксана Радушинська, подібна акція на Проскурівській проводиться вже восьмий раз.

- Акцію ми проводимо спільно із обласним благодійним фондом «Добриня», її організатором є Віктор Шайда. Музиканти, вокальні колективи, художники – долучаються усі небайдужі, − каже Оксана.

Як пояснює жінка, захід проводиться в стилі вільного мікрофону, де кожен, хто має талант, міг це продемонструвати тут, у центрі міста. Але робиться це не для того, щоб проявити себе, а щоб долучитися до допомоги українським армійцям.

Відео дня

- Хмельничани дуже активно долучаються до таких акцій,  − розповідає Радушинська. − Суми, які кидають у скриньки, не малі. Тут навіть 5 гривень приносять користь. Приємно, що кожен знаходить можливість, щоб допомогти.

За словами волонтерів «Добрині», про те, що потрібно зараз нашим військовим, вони знають. Вся допомога бійцям є адресною.

- Ми просимо бійців, коли ті телефонують, казати конкретно, в чому є потреба. Днями нам дзвонили хлопці і казали про те, що дуже холодно. Ви б бачили їхні очі, як вони радіють теплим речам, −  розказує волонтер Ірина. − Також велика потреба зараз в продуктах харчування. Температура на вулиці знизилась, тому, їжа зараз має бути калорійною. Головне те, що вони не лише для себе просять щось, але й для всіх, хто з ними там перебуває, − пояснює жінка.

 Наступна акція відбудеться у п’ятницю, 7 листопада о 16:00 на Проскурівській.

  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • PAL

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up