Хмельничани не люблять активний відпочинок. Вільний час присвячують сім'ї і дітям

Хмельничани не люблять активний відпочинок. Вільний час присвячують сім'ї і дітям
Робота, навчання та хатні клопоти. На відпочинок залишається не так багато часу. В додачу до цього, складне фінансове становище, яке стає на заваді бажаному відпочинку.
Журналісти «ВСІМ» цікавились у хмельничан, як вони проводять вільний від роботи час та якому дозвіллю надають перевагу.  
Опитали ми близько двадцяти людей у центрі міста. Чимало хмельничан зізналось, що про повноцінний відпочинок вони можуть лише мріяти. А все тому, що левову частку свого часу витрачають на виховання дітей, домашні обов’язки та інші побутові речі. Деякі опитані поділились тим, що позаробочий час проводять разом із сім’єю чи друзями. Натомість вибір роблять на користь пасивного відпочинку - вдома, в селі у родичів чи на природі. 
Світлана Єнікеєва:
- Повертаюся якраз з роботи, відпочивати виходить не так часто, як того хотілося б. На себе практично не маю часу. Якщо є вільна хвилинка, то присвячую її своїм внукам.
Тетяна Микитюк:
Зараз увесь мій час - це виховання донечки. Вдома займаюсь рукоділлям - виготовляю різні бантики та прикраси. 
Олександр Васильович:
Немає в мене ніяких захоплень і часу вільного теж. Якщо відпочиваю вдома, то просто дивлюсь телевізор із сім'єю.
Друзі-тезки Володимири:
Ми багато працюємо, якщо випадає вільний час, то надаємо перевагу пасивному відпочинку - гуляємо по місту з друзями чи сидимо у закладах. 
Олена Апанасенко і Тетяна Меднова:
- Ми любимо активно відпочивати, часто їздимо в різні подорожі з друзями та близькими. З таких мандрівок у нас вже зібралась ціла колекція магнітів. Задоволення приносить і  відпочинок на природі. 
Олександр Мельник:
Завжди люблю проводити час активно. Мій відпочинок - це секс, нічні клуби, рибалка, рок-фестивалі та ще багато різних заходів. Вдома я практично не буваю. 
Влад і Аліна:
Любимо проводити вільний час одне з одним - часто гуляємо у парку чи просто вулицями міста. 
Василь:
- З дружиною Лізою відпочиваємо лише активно - полюбляємо екстрим та подорожі. Займаємось скелелазінням, часто вибираємось у різні походи. Подорожуємо не лише на території України, а й за її межами. Пасивний відпочинок - не для нас. 
Читайте також: 
 
 
 
 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Анонім

    "Хмельничани не люблять активний відпочинок..."-звідки такий висновок? опитування проводилося серед пенсіонерів чи просто автор не знайомий з  іншого виду відпочинком?

    Анонім reply Анонім

    а ше там писало,що опитали 20 людей,видно і з їх думки і сформувався такий висновок

    Анонім reply Анонім

    хмельничани люблять "понти кидати і на рукаві каву пити. Ми такі

    Анонім reply Анонім

    підраХуй - на фото всього два пенсіонера. здивував твій комент
  • Анонім

    Хмельничани люблять бухати (((

    Anonymous reply Анонім

    хмельничани немають грошей, у них немає субсидій,6 робіт на яких сілскі беженці числяться,  у них немає безкоштовного навчання, у них немає доплат на дітей від соцзахисту по 4000 в міс, у них немає безкоштовного проїзду для дітлахів, у них немає безкоштовних пайків продуктів ( тіпа земельного паю сільпухам), у них нема куди виїхати ( власного лісу, озера, річки, баньки як мають майновий пай сільпухи), їм невидають квартир нашару як сільпухам , хмельничанам немає безкоштовного лікування, немає лживих чернобельских,,,,,,,,,,,вони содержать на осані копійки сілских кокушок-подкідишей нероб, содержанців-трутнів сілских беженців



    придивіться, городсі діти худі, худющі, вітром зносить, йдуть додому і несуть з магазину півбуханки хліба і інколи!!! пакетик молока
  • Anonymous

    а валютчик з Дєтского міра мочить файно. Секс, наркотики і рок. Отак і треба жити:)

    Анонім reply Anonymous

  • Анонім

    та можна і пасивно гарно проводити час, люди просто розлінились
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera 10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі 18:50 Список 78 шкіл Хмельниччини, які можуть закрити 18:18 Воювали в гарячих точках: сім’ям загиблих воїнів вручили державні нагороди 17:45 Без води 16 квітня залишуться кілька мікрорайонів Хмельницького (АДРЕСИ) 17:15 Про оваріальний резерв жінки, вагітність й чоловіче безпліддя: інтерв’ю з репродуктологом Анною Каретною (новини компаній) 17:04 «Травмат» або «вогнепал»: як отримати дозвіл на зброю та де її купити в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 16:42 Наловили риби на мільйон гривень: на Хмельниччині затримали браконьєрів 16:02 Попрощались із 16-річною Іванною, яка загинула в ДТП на Озерній photo_camera 15:41 Вину мера Кам’янця у корупційному правопорушенні довели – прокуратура 14:44 За постріл у стінах прикордонної академії військовий заплатить великий штраф 14:08 У Хмельницькому ягдтер’єр загриз йорка та покусав дитину. Мешканці кажуть – це не вперше 13:31 Кам'янецький суд звільнив від покарання водійку, яка насмерть збила пенсіонерку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up