Хмельничани поповнили держбюджет на 4 мільярди гривень

Хмельничани поповнили держбюджет на 4 мільярди гривень
Саме такою є сума, яку сплатили податківці до зведеного бюджету України. Про це повідомляють у територіальних органах Державної фіскальної служби в Україні.

Із загальної суми більше одного мільярду гривень спрямували платники до державної скарбниці, до місцевих бюджетів Хмельницької області – 1 мільярд 891 мільйон гривень зборів та податків.

Також, більше 1 мільярда гривень митних платежів направили до державного бюджету працівники митних служб.

  Загалом, найбільше коштів до місцевих бюджетів Хмельниччини надходить із доходів фізичних осіб. Їх сума наразі складає близько 1 мільярда 348 мільйонів гривень. Іншим джерелом доходів місцевої скарбниці є плата за землю. Саме з цієї галузі до казни надійшло майже 230 мільйонів гривень.

Відео дня

Третє місце за найбільшим спрямуванням коштів до регіонального бюджету належить малому бізнесу. Підприємці цього виду діяльності спрямували до бюджету більше 186 мільйонів гривень єдиного податку. Окрім цього, до бюджету Хмельниччини сплатили понад 3 мільярди гривень єдиного соціального внеску.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Интересно, а сколько вернется обратно, после "дерибана" яценюками?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up