Хмельничани вважають, що чоловіки не повинні «косити» від армії (ВІДЕООПИТУВАННЯ)

Хмельничани вважають,  що чоловіки не повинні «косити» від армії (ВІДЕООПИТУВАННЯ)
Жителі Хмельницького розповіли «ВСІМ», що, незважаючи на різні негаразди, потрібно захищаючи свою країну від східного агресора.

На тему мобілізації хмельничани говорять неохоче.  Молодь не на камеру зізнається, що боїться воювати,  а жінки кажуть, що з острахом очікують повістки, які можуть прийти їхнім синам та чоловікам.   Ті хмельничани, які поділилися із «ВСІМ» своїми думками, говорили, що нашим громадянам не можна уникати мобілізації, а призивати треба  як чоловіків, так і жінок.
Нагадаємо, що 20 січня розпочалася четверта хвиля мобілізації. 

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • PAL

    Война никогда, ни кого не щадила. Не пойдем воевать, война придет к нам. И тогда достанется всем, особенно гражданским.
  • Анонім

    1:13 сек - видно что мужик знает толк =)))

    пхахахах ...

    Ещё бы в с. Скарженци поехали интервью брать =)))

    Или на Ватутина =)))
  • Анонім

    в молодих би питали, а то питають в вибачте "старпьорів" які точно нікуди не поїдуть.

    Anonymous reply Анонім

    Відстрочка від мобілізації надається:







    заброньовані на період мобілізації та на воєнний час за органами державної влади, іншими державними органами,!!!!!!! органами місцевого самоврядування,!!!!!! а також за підприємствами, установами і організаціями в порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



























    народні депутати України, депутати Верховної Ради Автономної Республіки Крим;!!!!!!!!















    інші військовозобов'язані або окремі категорії громадян у передбачених законами випадках.!!!!!!
  • Anonymous

    А сільські беженці хваляться вже, что один !!!!!!!!!!!!!!день в АТО поїхали, і вже довідки мають учасника АТО і бойових дій ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up