Хмельничанки у літніх сукнях збирали гроші на теплі речі для бійців АТО

Хмельничанки у літніх сукнях збирали гроші на теплі речі для бійців АТО
Дівчата у тоненьких сукнях, без верхнього одягу закликають хмельничан допомогти зібрати гроші на теплі речі для військових. Подібну акцію вже встигли провести у кількох містах України. У Хмельницькому до збору коштів таким способом вирішили долучитись волонтерки благодійного фонду «Волонтери Поділля».

Координатор та ініціатор акції Ганна Маєвська розповідає, що подібним заходом вони хочуть привернути увагу хмельничан та зібрати кошти на придбання теплих речей для український військових.

- Ми проглядали подібну акцію в мережі. Важко порахувати кількість міст, які до неї долучились. Тому, хочемо проводити  акцію і у нас, аби хмельничани звернули увагу на цю проблему і щоб кожен, хоч гривнею допоміг нашим хлопцям, - каже Ганна.

В акції сьогодні взяли участь десятеро волонтерок. Дівчата у тоненьких сукнях, з плакатами і скриньками закликали людей не бути байдужими.

Відео дня

- Більшість хлопців знаходиться в зоні АТО у літній формі – у них немає теплого одягу та термобілизни, а сплять вони в палатках - пояснює учасниця акції Аня. – Плануємо допомагати не лише хмельницьким бійцям на Сході, адже з нашими солдатами там перебувають й інші бригади, яким також потрібно допомагати.

Хмельничанка Діана в подібних акція бере участь вперше.

- Я вийшла сюди, тому що теж хочу долучитись до збору коштів для військових. Матеріальної змоги допомогти бійцям я не маю, тому роблю це таким чином, - каже дівчина.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    Девченки, круто! Умнички! Люблю деятельных девченок и с добрыми  сердцами! Выберу себе такую в жены! Из таких классные жены - верные и настоящие! Именно такая мать будет воспитывать моих детей!
  • Anonymous

    А влітку у зимньому одязі акцію проводити з плакатом "Мені не жарко. Жарко солдатам". Бо якраз до того часу військовим поступить зимовий одяг. Як завжди у нашій країні.

    Анонім reply Anonymous

  • Анонім

    дівчатка - молодці!
  • Анонім

    Сьогодні на вулиці було +8..+10, так що якраз нормально)

    Анонім reply Анонім

    та ну, все одно такий вітер холодний
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up