Хмельничани провелу зиму із шашликом та млинцями

Хмельничани провелу зиму із шашликом та млинцями
Цьогоріч свято зустрічі весни проходить без розмаху. Містяни традиційно смакують шашликом та млинцями, а діти катаються на каруселі та розглядають цікавинки в ятках.

Сьогодні, 28 лютого, у Хмельницькому проводжають зиму та зустрічають весну. Відпочити у парк Чекмана прийшли цілими сім'ями, з дітьми, друзями.

При центральному вході до парку зупинилось безліч людей. Там виступали військові, які виконували українські пісні.

Святкового настрою додає програма зі сцени, виступають різні дитячі й дорослі колективи.

Відео дня

Але на свято варто було йти з пустим шлунком та повним гаманцем, адже торгових місць із шашликами та м'ясними стравами повним-повно. Проте, за 100 грамів шашлику просять 28 гривень. Поласувати можна і млинцями, які печуть прямісінько у парку.

На алеях відкрились десятки яток з сувенірною продукцією. Тут і вироби з дерева, і національна символіка. На дітей очікували смачні ласощі та льодяники.

Хмельничани, що прийшли на свято з дітьми, дуже задоволені, адже кажуть, що розваг для них вистачає цілком. 

- Дуже багато цього року зробили для дітей, є і караоке навіть, ось ми фотографувались біля фігурок різних героїв з казок, дітям це подобається, - ділиться враженнями хмельничанка Лілія.

Однак багато хто каже, що цьогоріч Масляну святкують не надто гучно, адже того не дозволяють події на Сході країни.

-  Ми зупинились послухати оркестр військових. Хоча взагалі досить тихо цього року, завжди були більш галасливі гуляння. Але то зараз не на часі, - зазначає хмельничанка Людмила. 

Діти розважались на каруселі

Лавки прикрасили іграшковими тваринками

Дітей потішили незвичайні фігурки козаків

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (28)
  • Бакинська Бакинська

    Свято було чудове!
  • Анонім

    Сподобалося, що все було в українському стилі і багато заходів для дітей. це були точно не гоцки як в попередні роки, а свято, нормальне свято. Було багато і атошників.

    Анонім reply Анонім

    Дякуємо Симчишину, дякуємо, за свято, за шашлик, за все на світі.

    Анонім reply Анонім

    І дякуємо за підняття тарифу на проїзд. Вже нам пасажирам сумлінним легше, а то так було не зручно і жаль перевізників, коли платили по 3 грн., але якось також було незручно платити більше, бо ж за спиною невідомо хто сидить і стоїть, почнуть ображати, називати провокаторами, сраколизами перевізників. Чекаємо економічно обгрунтованого мінімум 5 грн. Будемо платити.

    Ксенія reply Анонім

    Кому  платити  ,водій  бляшанки ?

    Ксенія reply Анонім

    ХЄРА  ВАМ ,А ось  контролю  з боку  поліції  гарантую ,вас будуть  пресувати  на  кожному  повороті  ,а ви  гарний  представник  перевізників , судячи по вашим коментам.Ось такі вони хами......

    Анонім reply Ксенія

    Дивись не захлинись від люті. Контроль вона забезпече. Ніхто не проти, але така грізна лише на словах, а як дійде до діла, то перша будеш пхатись у переповнену маршрутку і ховатись від поліції, щоб не зупинили маршрутку і тебе не висадили, бо ти не на сидячому місці. Памятаєш, як пасажири просились у маршрутки на стоячі місця, коли міліція кілька років назад певний час проводила рейди по виявленню фактів взяття стоячих пасажирів і водії боючись бути оштрафованими не брали на стоячі місця, а пасажири самі просились, бо всі кудись поспішали? Дивись, бо знову будете проситись на стоячі місця.

    Анонім reply Анонім

    Щось ви наплутали. Масляну в парку останній раз святкували років 3-4 тому. Відколи війна цього свята там не було. Може комусь хочеться "руську зиму" святкувати.
  • scotlandman

    Читаю коментарі і дивуюсь, коментують люди які на святі не були, що власне видно з коментарів, не володіють інформацією але "баба яга проти"... "Давайте будемо плакати, стогнати, бо тяжка в нас доля..." це псигологія рабів панове(((

    Анонім reply scotlandman

    а ти також не був?))))

    Анонім reply scotlandman

    то йди погоцкайся,"не раб", коли пів-країни стогне!

    Анонім reply Анонім

    10 скигліїв з Майдану, то півкраїни?))))

    scotlandman reply Анонім

    Свято відрізняється від гоцьків, це 100%, а от від психології "життя г"""но" ще ні один народ не виграв... Всі недолюблюють евреїв, а ви порахуйтескільки в них "сумних свят"??? Не знайшли? А живуть вони в оточені ворогів!

    Анонім reply scotlandman

    Вот вірно сказано. Потрібно радіти завжди. Тоді все буде добре. А якщо негатив постійно  тримати, то негатив ще більший притягнеться.

    Анонім reply scotlandman

    Це не той випадок.

    Анонім reply Анонім

    Ну поплач тоді, якщо все так сумно.

    Анонім reply Анонім

    Скажи це сім'ям загиблих. Останню совість втратило.

    Анонім reply Анонім

    А я при чому до загиблих? Я ж їх не мобілізував, на Майдан нікого не посилав. Нехай Порошенко плаче зі своєю командою.

    Ксенія reply Анонім

    Так  ,ви в цей  час на маршрутці  гроші  косите,поки нормальні  чоловіки  захищають нас

    Анонім reply Ксенія

    Ну а хто ж твою сраку катати буде майже за дурно, якщо всі підуть воювати?
  • Анонім

    В краіні війна, а вони п'янку влаштували! Ганьба!

    Анонім reply Анонім

    Де в країні війна? Ти з дуба впав? Ще накаркаєш своїм поганим язиком

    Бакинська Бакинська reply Анонім

    Це скоріше було свято для дітей та їхніх батьків. А пияки, незалежно від станів в країні, знайдуть собі привід напитися.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up