Хмельничани просять закрити скотобійню на Ружичній

Хмельничани просять закрити скотобійню на Ружичній

Діяльність ТОВ «Проскурівм’ясо» не дає нормально жити мешканцям мікрорайону. 

З проханням припинити діяльність скотобійні до міської влади Хмельницького звернулися через систему електронних петицій. Автор звернення Анатолій Колісник вважає, що робота підприємства не лише заважає нормально жити, а й несе небезпеку для здоровя людей.

«Зі сторони комбінату постійно чути крики тварин. Кров зливають на городи, складують відходи тварин. Розвелися щурі та мухи. Сморід стоїть страшенний. Від цього страждають як дорослі, так і діти, - йдеться у петиції. - За законом такі підприємства не мають працювати в межах населених пунктів. Підтримайте містян, які страждають від незаконної діяльності скотобійні».

Станом на 23 травня петицію підтримало 28 осіб із 500 необхідних. До завершення збору підписів залишилося 87 днів.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Анонім

    ЧОМУ територію міста (землю громади хмельничан) здають в оренду, продають з аукціону.Ну а землі, тисяч акрів в ружичній нездають в оренду чужинцям з аукціону, не продають чужинцям  під впливом влади міста ???? ЧОМУ взлені смуги городу на ружичній нездають в оренду чужинцям з аукціону, не продають чужинцям  під впливом влади міста ????

    Анонім reply Анонім

    Вас вигнали з ферм, НО ВИ ОТРИМУЄТЕ ПАІ В ГРОШОВОМУ ЕКВІВАЛЕНТНІ і майнові паі і земельні, і за те шо вирощуєте живнось, овочі, фрукти ж не платите?? Бо ви хочете жерти. Ну а хмельничани що жерти не хтять ??



    Приізжі з ружичноі   НЕХАЙ  теж плотять за то шо користуються благами хмельничан і робо-ми містями .



    На чому нам хмельничанам вирощувати корів і гусей, на тій площі , землі хмельниькій ,що мер продав собі під  забудови киівських фірм, директором яких і є , чи той інший сашко шо нашу землю роздає наліво і направо нехмельничанам??
  • Анонім

    Уряд гройсмана виділив НА РОЗВИТОК ІНФРАСТРУКТУРИ з державного бюджету субвенціі обеднаним громадам. Тобто існує 169 обеднаних  територіальних громад , а роші розподілені пофмулі   ВЗАЛЕЖНОСТІ ВІД КІЛЬКОСТІ ПРОПИСАНИХ ГРОМАДЯН і площі. А куди пішли гроші  виділені гройсманом для хмельничан???На побудову дитсадка в ружичній на 100 хат????Туди всі гроші хмельничан вбахали???Да???
  • Анонім

    А чому ружична має напевно 150 соціальних ?????маршрутки в день ( І ТО НА 100ХАТ!!!) І книжківці бусик іздить через кожних 5 хвилин, і розсоша  іздить через кожних 5 хвилин, і правдівка іздить через кожних 5 хвилин , і скаржинці іздить через кожних 5 хвилин, баламутівка іздить через кожних 5 хвилин , михайлівка іздить через кожних 5 хвилин , шумівці  іздить через кожних 5 хвилин …І 18, 40,27 маршрутки іздять через кожних 5 хвилин ?? То шо якийсь особиний начальник там жеве, що тіко вийшов і підвезли? З чим це пов’язано??
  • Анонім

    А чому ружична несплачує за каналізацію в водоканал ??, за ті туалета що вам чистять на вулиці  (викачка септика)??? -  ж ви по городу ті гівна не розкидуєте принаймі , , а зливаєте під кришку каналізаційного  люка. Ми  хмельничани платим за то  шо ви сімями серете вдвойном розмере.

    Анонім reply Анонім

    А чому ружична і городи має великі плантаціі  і паі має( а за землю неплотить ніц)  і освілення на вулиці (БІЛЯ КОЖНОІ ХАТИ СТОВП ЗІ СВІТЛОМ) за рахунок хмельничан. А місту неякого доходу не приносить. Навіть за жек неплотить , хоча фонарі і ремонт доріг проходить за рахунок хмельничан??.

    Анонім reply Анонім

    Нашош , ая,таке-таке воно, таке, та,так, наякже -роботи городян хмельничан позабирали в місті, плодяться по 5 штук як щурі виводками в тому селі , зливають воду в каналізацію нашарка в нашу хмельницьку а оплочують ім хмельничани зі свого карману  , беруть довідки з жеку нашого  хмельницького про приписку,а ніц, нігроша  неплотять (бухгалтерів і начальника ж теж тре кормити може , але за щот хмельничан, аякже ), свет-опори наші  за щот хмельничан поставили , асфальт наш за рахнок хмельничан  пложили ,  )) Нічого собі

    Анонім reply Анонім

    Ось порівняйте центр міста. Вул. . Проскуровського підпілля. Теж люди мали городи, але міська влада в них іх позабирала, поврізала і віддала безхатченкам з сіл ,вони так жаліюся (нніби іх з сіл під кущем зачали і вони  жили з батьками під забором під лапухами., тож з відкись приіхали, тож не на  вулиці жили). Паів  з вул. Проскуровського підпілля теж вони неотримали. Плодитися і приписуватися міська влада не дозволяє  РОКАМИ  вони так жаліюся . Навіть будуватися не дозволяє РОКАМИ  вони так жаліюся.Криниці построіти на подвірі недозволяє. Воду-каналізацію провести не дозволяє. вони так жаліюся. Ружична ж в ваннах –саунах-джакузі плаває, а вони  городяни з вул. Проскуровського підпілля.в ложці води миються щодня. Навіть вийти на стометровку і вторгувати на той кусок хліба не дозволяє міська влада, хоча то є споконвіку земля іх, місцевих хмельничан ,вони так жаліюся. АТО то саме время(не 18 століття), то саме місто, той самоі наці люди і таке різне відношення до городських і сільських  люди розповідають , да ??.Да На буханку хліба недадуть заробити  городянам., А ВИ ТАМ ЖЕВЕТИ ЯК В БОГА ЗА ПАЗУХОЮ В РУЖИЧНІЙ, ЯК КУРКУЛІ, І ВВАЖАЄТЕ МАБУТЬ ЩО ВИ ЦАРІ ВІД БОГА.

    Анонім reply Анонім

    На дубово море новобудов, а ходить лише 30й бусик до дач-шанхаів.(хоча хат теж десь 100, як на ружичній)  і 15 тролейбус на дубово всьолиш, хоча в новобудові кожній по 100 квартир –хат щитай.А нновубудов на дубово штук 30.

    Анонім reply Анонім

    Ти диви, на 100 хат будують дитячий садочок в Ружичній, а в місті одна багатоповерхівка містить 100 квартир, а дві пятиповерхівки – теж 100 квартир,,  то що біля кожного будинку будують для містян дитсадок.??? Яке різне відношення влади до міста і села, да???А землі (городів взлетних смуг, паів) скільки біля будинка, і багатоповерхівки  щоб діти гралися теж різне, да . Ружична платить за землю нуль грн., доходів від неі нуль, а таки там будують.

    Анонім reply Анонім

    Ти диви, на сто хат в них квартальний. Бо то громада – 100 хат. А мешканьці міста що не громада??? Ім напевно багатоповерхівкам відтепер ОСББ – управителя теж назначать  влада , але не з будинку СВОГО управителя , а мабуть сільского емігранта.Є різниця, да ,то представник громада, а то управитель, щоб городянами хмир управлял.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up