Хмельниччина: на хабарі у 2 тисячі доларів затримано посадовця обласного військового комісаріату

Хмельниччина: на хабарі у 2 тисячі доларів затримано посадовця обласного військового комісаріату
Разом з лікарем-дерматологом Хмельницького обласного шкірновенерологічного диспансеру та ще одним хмельничанином посадовець комісаріату надавав «послуги» по звільненню від призову на строкову військову службу за станом здоров’я. Працівники Управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України в Хмельницькій області затримали їх під час отримання хабара.

Зловмисники організували схему, за якою підшукували осіб, які підлягали призову чи мобілізації.  Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією. 24 квітня їм повідомлено про підозру.

«За даним фактом 27 березня цього року військовою прокуратурою Хмельницького гарнізону відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Правопорушників затримано у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Додатково задокументований ще один факт отримання хабара в сумі 1 тисяча доларів США за надання вказаних „послуг”» - повідомляє прес-служба УМВС у Хмельницькій області.

 Встановлюються всі факти отримання хабарів та можливі інші фігуранти у цій справі.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • Партизан Партизан

    Та то нормально. Хай вони собі придумають, шо спасали пацанів від ато, а гроші брали, бо ті їм просто таким чином віддячували.
  • Леонид Наседкин

    С кем то не поделились!

    Партизан Партизан reply Леонид Наседкин

    К бабке не ходи
  • Анонім

    УРАаааааааааааа
  • Анонім

    Повна брехня, військовий прокурор аби залишитись на своєму місці, зневажаючи закон - фабрикує та вигадує "сенсаційні справи", підставляючи невинних людей!

    Партизан Партизан reply Анонім

    Хто? Отой наш прокурор? Та ви шо? Та невже?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up