Хмельницькі близнюки встановили рекорд України

Хмельницькі близнюки встановили рекорд України

Такі схожі і такі різні… Двійнята та трійнята вийшли на вулиці міста на щорічний парад. Цьогоріч їх зібралась рекордна кількість - 88 пар.

Сьогодні, 31 травня, у Хмельницькому вп’яте відбувся парад близнят. На нього завітали як і зовсім маленькі двійнята, так і школярі старших класів і студенти. Колоною близнята рушили центральною вулицею міста до майданчика біля кінотеатру імені Шевченка. Минулого року прийшло близько 50 пар близнюків. Цього року хмельничани встановили рекорд – в одному місці зібралось 88 пар двійнят.

- Ми старались не виділяти якусь окрему категорію людей, кликали всіх бажаючих - і дорослих, і дітей, тому що близнюки будь-якого віку є особливими і за ними цікаво спостерігати. Я думаю, що з кожним роком на свято приходитиме ще більше близнят. Хоча нема однакових людей, але у близнят є своє дзеркальне відображення. Вони хоч і схоржі ззовні, але різні за характером, - каже заступник начальника управління молоді та спорту Хмельницької міської ради Олена Мандзій.

Іринці та Інні по 7 років. Дівчатка закінчили 2 клас. Як зізнаються «ВСІМ», їх у школі розрізняють за… сережками.

Відео дня

- Ми знаємо, хто є хто, але спросоння можна поплутати. Коли були ще в садочку, то трішки обманювали вихователів, а в школі їх вчителька посадила окремо, щоб знати, де хто є, - розповідає мама Іринки та Інни.

Третьокласниці Аня та Аліна відрізняються родимками. Тим не менш, сторонні люди плутаються.

- Я своїх дівчат розрізняю, бо я мама, а вчителі та однокласники часто плутають, а вони і самі раді з них пожартувати, - зазначає мама Ані та Аліни.

Соломійка та Полінка ходять у садочок, дівчат по 3,5 роки. Двійнята ще не навчились хитрувати і підміняти одна одну, тому відразу кажуть усім, як їх звати.

- Вихователі їх плутають, але дітки більш-менш орієнтуються, хто є хто. А вихователям вони самі кажуть, як їх звати, - ділиться мама Соломійки та Полінки.

Маргарита та Єлизавета відрізняються зростом, адже одна з них вища за іншу. Тому у школі дівчат не плутають.

- Нас всі розрізняють. І навіть ті, хто нас не знають. Ліза вища за мене, тому нас важко сплутати, - каже близнючка Маргарита. 


Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up