Хто дозволив крутити рекламу в центрі міста по Проскурівській?

  • Анонім
Остогидла реклама в самому центрі міста по Проскурівській

Вже остогидла реклама в самому центрі міста по Проскурівській, хто дав дозвіл крутити рекламу з гучномовців в ценрі міста, це не приватна власніть, туди приходиш відпочити та погуляти, матері гуляють з дітьми які сплять поки вони прогулюються, аж тут раптом з гучномовців починає репетувати рекламма, здається ні в кого не питали дозволу чи хочуть люди на відпочинку вислуховувати набридливі рекламні пропозиції, хто за це несе відповідальність?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (42)
  • Анонім

    С кем тут говорить ? И что обсуждать ? Мне вот, например, универмаг детский мир не нравится. Совком попахивает. Особенно архитектура. Снести нужно. Куда только власти смотрят ? Обращаемся к редакции газеты - помогите снести детский мир и на его месте построить Лыбибь Плазу 2 !
  • Andy Pavlovsky

    Вызываю ВСЕХ НЕДОВОЛЬНЫХ на открытый разговор по поводу данного радио! Теле-радио канал выбирайте сами!

    P.S. Это не шутка! Это - ВЫЗОВ!
  • Анонім

    Ми проживаємо по вулиці Проскурівській, і вже давно вимушені оминати її центральну частину, щоб дістатись до свого будинку, аби не чути нав'язливу, низькопробну і часто відверто вульгарну рекламу, що кожних 15 хвилин кричить з динаміків пана Воєдила. Пан Воєдило в погоні за зиском гвалтує наш мозок, принижує нашу людську гідність своєю нахабною рекламою, позбавляє нас права на  відпочинок після роботи, не дає отримати насолоду від прогулянки рідною вулицею. Ми вважаємо, що це є посягання на людську свободу, яке можна порівняти з фантастичними антиутопіями про тоталітарний контроль в суспільстві майбутнього, в т.ч. про випробування реклами на свідомості громадян. Відносно місцевої влади: якщо хтось колись із міськвиконкому при якихось обставинах і дав пану Воєдилу дозвіл на трансляцію, то необхідно місцевій владі, особливо в часи випробувань для нашої країни, контролювати якість і художній рівень того, що роками кричить в ефір на центральній вулиці міста - наприклад такі слогани, як: "Поклади собі це до рота...", " Зняв білизну, і всі ДОВОЛЬНІ", "Приємно одягати, приємно роздягати" та багато ін. ганьблять центральну вулицю міста та весь Хмельницький! Якщо нормальна цивілізована людина вперше приїде до нашого міста і почує цю рекламу, що вона може подумати про тих, хто тут живе?! Є 2 виходи із цієї ситуації : 1. Місцевій владі переглянути своє рішення про дозвіл пану Воєдилу на радіотрансліцію по вулиці Проскурівській реклами . АБО 2. Пану Воєдилу покращити якість рекламного продукту, зменшити гучність і частоту реклами, додати патріотизму в рекламні блоки.
  • Анонім

    И мотоциклисты ещё. Возле Шевченко гоняют на скорости. Мам с колясками шарахают в разные стороны. Кому есть дело ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up