Ірина Мерлені покидає Хмельницький заради власної академії вільної боротьби у столиці

Ірина Мерлені покидає Хмельницький заради власної академії вільної боротьби у столиці
Олімпійська чемпіонка була начальником управління молоді та спорту Хмельницької облдержадміністрації менше року. Як повідомила "ВСІМ" Ірина Мерлені, вона звільняється із займаної посади не через скандал із спортсменами, а через власні амбіції.

10 червня для Ірини Мерлені стане останнім днем на посаді начальника управління молоді та спорту Хмельницької облдержадміністрації. Вона написала заяву про звільнення.

- Таке рішення я прийняла самостійно. Вважаю, що моя робота була успішною. Під моїм керівництвом управління погасило усі борги, які складали більше двох мільйонів гривень. Чимало коштів було вкладено в розвиток спорту, що приносить результати. 13 наших спортсменів їдуть на європейські ігри в Баку. Ще 6 - уже завоювали ліцензії на участь в олімпійських іграх, - розповідає «ВСІМ» Ірина Мерлені.

Вона запевнила, що на дане рішення ніяк не вплинуло те, що останнім часом її роботою були незадоволені спортивні функціонери області. Отримавши чимало скарг, в яких вказували на прорахунки Ірини Олексіївни, в облдержадміністрації вирішили провести зібрання з цього приводу, на якому в сторону олімпійської чемпіонки лунали як скарги, так і слова підтримки.

Відео дня

Після звільнення з займаної посади Ірина Мерлені переїде у Київ. Там вона хоче відкрити академію вільної боротьби та силових видів спорту. У Ніжині вона планує відкрити школу вільної боротьби. Не виключає, що подібний заклад за її підтримки може з’явитися і в Хмельницькому.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Ожидалось. Интересно кого перед выборами приведут на новое прибыльное местечко. Надо ж как то электорату угодить и денежки на агитацию с помощью обдирания детей и спортсменов заработать
  • Гуринович Наталия

    Успіхів. Гарних результатів. Вагомих досягнень
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up