Кандидат у нардепи Руслан Рохов одружився. Святкували у екс-штабі Правого сектору

Кандидат у нардепи Руслан Рохов одружився. Святкували у екс-штабі Правого сектору
- З вихідних англомовний "піпл" до мого ім'я при зверненні додаватиме приставку Mr. Одружився на Alla Dubrovyk. Ось наше перше сімейне фото. Вже за традицією це - селфі, - повідомив у Facebook Руслан Рохов
27-річний громадський активіст з Хмельницького Руслан Рохов, який у 2014 році балотувався до Верховної Ради, одружився. Його обраницею стала 26-річна редактор відділу економіки щоденної всеукраїнської газети день Алла Дубровик.

- Наші стосунки зародилися під час майдану. Алла мені казала – я зрозуміла, тобі потрібна не дружина, а бойова подруга. Я кажу - ти все вірно зрозуміла, - жартує Руслан Рохов.

Весілля, яке відбулося 16 листопада, молодята святкували у Києві, оскільки обоє там наразі мешкають.

- Було 19 гостей, це наші рідні та найближчі друзі, - розповів «ВСІМ» Рохов. – Святкували у ресторані «Панорама», це у готелі «Дніпро» на 12-му поверсі, що на Європейській площі. Там під час революції був штаб Правого сектору, а також звідти велася трансляція подій.

Відео дня

Також молодята повінчалися у Михайлівському золотоверхому соборі.

- Нас вінчав військовий капелан, який перейшов з Московського патріархату у Київський, тож обряд був цікавий – служба велася старослов’янською та українською мовами, - поділився Руслан.

Відпочити відразу після весілля у подружжя не вийде, тому що зайняті на роботі. Але про медовий місяць подбали заздалегідь – у січні полетять у Малайзію.

- Головний принцип відбору місця був – щоб було тепло і не було жодних москалів, - сміється Руслан Рохов.

Редакція «ВСІМ» вітає молодят зі святом.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Анонім

    задайте собі питання: за які кошти безробітний юнак святкує весілля в центрі Києві? там ціни захмарні.

    за які гроші безробітний юнак їде в Малайзію? в січні, під час війни.
  • Ксенія

    З одного боку ніби націоналіст.І священник ,котрий перейшов у Київський патріархат і місце символічне і  інше...... Вітаємо!!!
  • PAL

    С одной стороны, хорошо, что женился. Может начнет работать, что бы семью кормить, а не быть активистом. С другой, может поедет в Малазию, да там и останется, и  там исполнится его мечта. А девочку жалко, на свекрухино бабло жить надо.
  • voltron

    Что ж, жизнь продолжается. Хоть какой-то позитив на фоне постоянного негатива. С парой не знаком, но желаю счастья, берегите друг друга.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up