Командир батальйону "Січ" підтвердив, що затриманий Ігор Гуменюк, є їхнім бійцем


Командир добровольчого батальйон патрульної служби міліції особливого призначення Олександр Писаренко підтвердив, що затриманий Ігор Гуменюк, є членом їхнього батальйону.

21-річний кам'янчанин, за словами Писаренка, минулого тижня тільки повернувся зі Сходу і зараз перебуває у відпустці. Нагадаємо, що молодого жителя Кам'янця-Подільського звинувачують у тому, що він кинув гранату у правоохоронців під час сутичок під Верховною Радою. Про це Писаренко заявив у коментарі "Громадському".

Командир"Січі" зпевнив, що членам батальйону не дозволяється вивозити зброю із зони проведення АТО, тому він і не знає звідки у їхнього бійця з’явилася граната.  

- Він був у батальйоні з початку його створення. Пішов як доброволець після співбесіди. Рекомендував себе з позитивної сторони, - зазначив у коментарі "Громадському" Олександр Писаренко. -  Зброю не вивозили, вивозили тільки трофейний кулемет, який ми знайшли. Ми потім передали його на експертизу. 

Відео дня

Водночас на офіційній сторінці у Фейсбук Батальйону спеціального призначення "Січ" відхрещуються від Гуменюка.

 Нагадаємо, вчора, 31 серпня, під Верховною Радою України, денардепи у першому читанні проголосували за закон щодо змін до Конституції, сталися зіткнення між активістами та нацгвардійцями. У сутичках, де пролилася кров, постраждали більше 130 осіб, серед них 20 бійців, які повернулися з АТО і два журналісти з Франції. А 25-річний солдат Нацгвардії загинув

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • PAL

    Если у этого командира такие подчиненные, как бы его самого не взорвали.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up