Комуністи не йдуть на вибори

Комуністи не йдуть на вибори
Міністр юстиції заборонив комуністам йти на вибори. Про таке рішення повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов.
 - Сьогодні, відповідно до прийнятого Верховною Радою закону, Міністр юстиції підписав рішення, відповідно до якого комуністичні партії України втрачають право бути суб’єктом політичних і виборчих процесів», - зазначає Секретар РНБО. - З перших днів російської агресії, Комуністична партія продемонструвала свою зрадницьку позицію і вела себе як п’ята колона, підтримуючи і сприяючи окупації Криму та підтримуючи вторгнення російських військ на схід України», -  додає Олександр Турчинов. 
Статус учасника виборчого процесу Комуністична партія України втратили згідно до закону про декомунізацію, проте залишається юридичною особою, доки її реєстрацію не буде скасовано судом. Про це інформує сайт УНІАН.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • PAL

    Настораживает одно - ВР принят закон о запрещении КП. Какое решение надо подписывать, если есть ЗАКОН??? А если бы его не подписали? Получается бюрократическое решение сильнее ЗАКОНА???
  • Олег Карпов

    давно пора
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up