Користувачі соцмереж оцінили приїзд Порошенка та призначення нового голови ОДА

Користувачі соцмереж оцінили приїзд Порошенка та призначення нового голови ОДА
Хмельничани активно обговорюють візит глави держави до нашого міста та призначення Михайла Загородного у соціальних мережах. Крім позитивних відгуків, є чимало критики.

 

Читайте також: Порошенко представив нового голову ОДА

Відео дня

Яким був візит Порошенка у Хмельницькому

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • PAL

    Самое большее доверие, из всех президентов, получил порошенко. Самый быстрый спад доверия, он же. Посетив Хмельницкий, и назначив человека слободяна, т.е бизнеса, на место головы области он тем самым выразил недоверие к нынешнему И.О. Ведь Семчишин не есть представитель большого бизнесу, как " Оболонь" С народом он не встретился, он теперь ему не нужен и его мнение его не интересует. Вот и получается, приехал, насрал и уехал.
  • Анонім

    Вы в своём уме, это президент + очень "сложное" время, он что по вашему на велосипеде ехать должен?
  • Анонім

    Особисте  представленная Президентом губернатора знак довири, а одже уси його вчинки будуть оцинюватись, як позиция Президента та вiдповидно впливати на його рейтин. Тому губернатор буде працювати на та для електорату. А нарахунок кортежа, згадайте як приiзджали попередники, в Януковича 40-50 авто, у Ющенка взагали до 70, при цьому ДАI блокувало вiзд до мiста.
  • PAL

    янукович грабил всех и народ, и олигахов. Олигархи преклонялись и несли ему мзду. НАРОД выгнал януковича. Теперь олигархи грабят народ. И возглавил этот грабеж, сегодняшний президент.

    UkrRiot reply PAL

    Точно, якби не війна, то цей Президент правив би країною не більше тижня...

    Анонім reply UkrRiot

    Якби не цей президент, то війни і не було б.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up