Лімузин «Audi A6», на якому їздив Ядуха, досі не продали

Лімузин «Audi A6», на якому їздив Ядуха, досі не продали
Лімузин «Audi A6» преміум-класу досі стоїть на території автотранспортного підприємства Хмельницької обласної ради. Нове керівництво області запевняє, що автомобіль знаходиться «за сімома замками», ним ніхто не користується, а продадуть його у 2015 році.

 Нагадаємо, що восени  2013 року  комунальне автопідприємство Хмельницької обласної ради придбало «Audi A6 Limousine» за майже півмільйона гривень для обслуговування місцевих чиновників, у тому числі колишнього губернатора Хмельниччини Василя Ядухи.

Іван Гончар, який з початку 2014 року займає посаду голови Хмельницької обласної  ради, каже, що жоден чиновник не катається на «лімузині Ядухи», для цього в автопарку є інші, дешевші автомобілі.  Сам же голова Хмельницької ради для службових поїздок користується автомобілем  «Toyota RAV4».  

- Свого часу нею користувався Леонід Прус (колишній голова Хмельницької ОДА, - прим.авт.), зараз авто стоїть у гаражі, - каже Іван Гончар. -  А я не їздив на цьому авто і їздити не буду. Продати його зараз немає можливості, оскільки втратимо у його вартості. Згідно з законодавством,  автомобіль має відбути не менше двох років на на балансі обласної ради з моменту його закупки . Порушувати закон я не буду, тому виставити на відкритий аукціон авто можна лише навесні наступного року.  

Відео дня

Олександр Симчишин, який зараз виконує обов’язки губернатора Хмельниччини, також відмовився від автомобіля попередників. Для робочих поїздок чиновник використовує  «Mercedes-Benz E 280».  

- Мені його  запропонували, коли я став в.о., але, вибачте, це автомобіль з негативним шлейфом, - каже Олександр Симчишин. - А мені вистачить чогось економнішого для робочих поїздок у райони. У місті користуюся громадським транспортом.

 Як повідомили «ВСІМ» в комунальному автотранспортному підприємстві, «Audi A6» придбали за 436 650 гривень. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Fora

    а так кричали, що продадуть....
  • хмельничанин

    а ядуху уже не ищут?простили?
  • Anonymous

    ага. А РАВ4 дуже дешева машина
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up