Майже 300 курсантів-прикордонників із Хмельницького отримали перші офіцерські погони

Майже 300  курсантів-прикордонників із Хмельницького отримали перші офіцерські погони
Випускники Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького поповнили прикордонний загін. Усі вони служитимуть та захищатимуть кордон України. Від їхнього професіоналізму залежить спокій кожного українця. Курсанти отримали почесні грамоти та дипломи.

Національна академія Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького  в 23 раз відсвяткувала випуск офіцерів-прикордонників.  Через проведення Антитерористичної операції  урочисті події   провели на території навчального закладу, а не як завжди на центральному майдані Хмельницького.  Нагадаємо, що минулого року дипломи прикордонникам також вручали на плацу академії через трагічні події під час Революції Гідності.  Цього року академію   закінчили 64 магістри, 25 спеціалістів та 194 бакалаври.  Молоді офіцери вже завтра будуть стояти на захисті інтересів України, охороняти кордон, протидіяти організованій злочинності, контрабанді. Випускники мають не лише теоретичні знання, деякі з них встигли пройти  бойову підготовку на адміністративному кордоні з Кримом та на сході України.

- Ми виконали свій обов’язок перед державою, підготувавши надійне поповнення для органів охорони державного кордону. Ми навчили і загартували їх до самостійної діяльності на кордоні на захист нашої незалежної України, - каже тимчасово виконуючий обов’язки ректора  Національної академії  Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького   Олег Шинкарук.

Під час урочистої ходи  молоді офіцери підкидали у повітря жмені монет,  до яких одразу кидались охочі підзаробити, серед яких були як діти, так і дорослі.

Відео дня

Випускники хмельницької академії успішно проходять службу у підрозділах та частинах Державної прикордонної служби України, внутрішніх військах та гідно несуть звання офіцера. Саме вони забезпечують безпеку України.

Навчальний заклад має 5 факультетів, центр підвищення кваліфікації персоналу, ад’юнктуру, докторантуру, 26 кафедр.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    ми можемо бути впевнені у цих хлопцях! у випадку військових дій вони зможуть принести пляшку коньяку начальству і роздрукувати реферат
  • Анонім

    они  обязаны держать границу на замке а не так как это было в Крыму или на Донбассе. профукали столько русской техники. тоже мне вояки...
  • Anonymous

    Мабуть не через готовність і бажання воювати у майбутньому при вступі у цей заклад платять великі взятки.
  • Анонім

    этих детей на мясо пускать не будут. Но это лишь первое время. А война может тянутся

    Anonymous reply Анонім

    А какова хрена эти дети учились на военных, мзду брать на границе или кордон охранять

    Анонім reply Anonymous

    а когда поступали войти то не было

    Anonymous reply Анонім

    не имеет значение, мир-война, ты военный и должен работать, нападать или защищать
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up