Міліціонери ловили першого зама начальника міграційної служби Хмельниччини. Ймовірно, за п’яне водіння

Міліціонери ловили першого зама начальника міграційної служби Хмельниччини. Ймовірно, за п’яне водіння
Автомобіль водій залишив на вулиці Гагаріна
Про те, що на майдані Незалежності працівники міліції затримали водія «Шкоди», журналістам «ВСІМ» повідомили очевидці події. Одягнутий у класичні чорні штани та світлу сорочку, чоловік енергійно доводив патрульним, що він за кермом автомобіля не сидів, просив його відпустити і більше не чіпати.

Усе сталося сьогодні, 28 липня. Під кінець робочого дня неподалік РАЦСу зупинилася сіра «Шкода Октавія». За нею припаркувався міліцейський автомобіль. Із салону іномарки вийшов чоловік і швидким темпом через майдан Незалежності попрямував в сторону вулиці Соборної. Його автівка залишилася без нагляду. За ним пішли й правоохоронці. Викликали і слідчо-оперативну групу.

- Його (водія «Шкоди», - прим. авт) перестріла міліція біля Нацбанку. Було погано чути про що вони розмовляють, але той чоловік говорив голосно, - розповіла «ВСІМ» очевидиця події Наталія (прізвище відомо автору).- Він доказував, що за кермом машини не був, відштовхував міліціонерів. Намагався від них втекти.

На відео видно, як затриманий чоловік намагається піти від міліціонерів. 

Відео дня

Водія все ж вдалося вгамувати. Його відвезли в обласний наркологічний диспансер, що на Ватутіна, для аналізу крові на вміст алкоголю. Як стало відомо «ВСІМ» із власних джерел в МВС, міліція забрала першого заступника начальника управління Державної міграційної служби  України в Хмельницькій області Сергія Дорофеєва. Скоріш за все, Дорофеєв був у стані алкогольного сп’яніння. Так це чи ні, покаже експертиза. Слідкуйте за оновленнями на vsim.ua. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ксенія

    ТАК  ЦЕ  І  НЕ  ДИВНО В  НАШІЙ  ДЕРЖАВІ ,ЩО ЛЮДИ ТАКОГО РАНГУ  ДОЗВОЛЯЮТЬ СОБІ  НЕ ТІЛЬКИ   ВИПИТИ ЗА КЕРМОМ ,А  Й БАГАТО  ІНШОГО  . В МЕНЕ  ОДНЕ ПИТАННЯ : ЗА ЩО  ГИНУТЬ НАШІ  ХЛОПЦІ  НА  СХОДІ  ?  НАВРЯД  ЧИ   ЗА ТАКІ  ЗМІНИ  В  ДЕРЖАВІ.  ПРОСТО  ЖАХ..... .

    Serg reply Ксенія

    Нічого, війна тиривати вічно не може - і скоро ті хлопці повернуться! От тоді буде  всім ой як душно. Вони все чиновникам згадають.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up