На благодійному концерті у Хмельницькому збиратимуть кошти на операцію хворого хлопчика

На благодійному концерті у Хмельницькому збиратимуть кошти на операцію хворого хлопчика

Ілля Демцун, якому лише рік та 9 місяців, бореться із важкою недугою. Ще при народженні хлопчику поставили діагноз Гідроцефалія. Хмельничан закликають допомогти врятувати життя дитини.

1 червня хмельничан запрошують відвідати благодійний концерт на підтримку хворого хлопчика. На глядачів чекає арт-шоу з водної, пісочної та світлової анімації. Струнний квартет зіграє мелодії з кінофільмів, а театр танцю «Небо» виконає танок на полотнах. Крім цього, протягом концерту відбуватиметься ярмарок виробів ручної роботи та мистецький аукціон, на який виставлять книги.

Зібрані з концерту кошти підуть на лікування Іллі Демцуна з Теофіпольщини. Хлопчик з’явився на світ недоношеним. Ще при народженні у нього виявили гідроцефалію, водянку головного мозку. Лікарі надії на життя не давали, але дитина вижила.

- У його мами 4 дитини. Тато від дітей відмовився. Хлопчик – один з близняток. Його братик розвивається нормально, а Іллі зробили вже 5 операцій, - розповідає «ВСІМ» організатор благодійного концерту Оксана Мергут.

Відео дня

Родичі Іллі витратили на лікування вже понад 100 тисяч гривень. Чи не щодня йде близько 300 гривень на знеболюючі на заспокійливі.

- Ілля лежить вже майже 2 роки, його братик вже починає бігати, говорити. Цей теж хоче обійматись, але голова йому заважає. Нам дали надію, що можна провести операцію в Білорусі, обіцяли, що Ілля зможе стати на ноги. Але на операцію потрібно близько 60 тисяч доларів. Ще десь 100 доларів коштує день перебування у клініці, - каже тітка Іллі Наталія Яковчук.

Організатори концерту на підтримку Іллі Демцуна очікують зібрати принаймні 35-40 тисяч гривень на операцію хворому хлопчику. 

Концерт відбудеться 1 червня о 18:30 в обласній філармонії.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up