На Гречанах знову немає води. Комунальники неспроможні як слід відремонтувати трубопровід

На Гречанах знову немає води. Комунальники неспроможні як слід відремонтувати трубопровід
Починаючи з п’ятниці місцеві жителі можуть користуватися водою лише по декілька годин на день. Аварія на одній і тій самій ділянці стається не вперше.

На перехресті вулиці Західна Окружна і Пархоменка аварійні роботи працівники «Хмельницькводоканалу» проводять регулярно. Через це люди змушені були залишатися без холодної води на певний час.

- Ми вже звикли, що раз на 2-3 місяці нам відключають воду на день, коли там вчергове ремонтують трубу. Та за останній 6 днів це уже третій прорив, який там стався. Починаючи з п’ятниці, 26 червня, ми більше чекаємо коли ж з кранів щось польється, ніж миємо посуд чи руки, - розповідає «ВСІМ» мешканка масиву «Польовий», що в Гречанах.

У «Хмельницькводоканалі» «ВСІМ» запевнили, що на даній ділянці сталося лише дві невеличкі аварії. Несправності оперативно було усунуто. Лише над останньою працювали трішки довше. Причиною стало те, що були вихідні і працівники не могли знайти потрібної деталі.

Відео дня

Разом з тим, головний інженер комунального підприємства пообіцяв «ВСІМ», що протягом сьогоднішнього дня, 1 липня, вони усе відремонтують. На запитання журналіста про те, чому не можна просто замінити цю трубу на нову, у «Хмельницькводоканалі» відповіді не знайшлося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖТри тижні на деяких вулицях Хмельницького буде обмежений рух транспорту 

Хмельничани два тижні не зможуть користуватися гарячою водою 

У Хмельницькому гаряча вода подаватиметься за новим графіком 

Хмельничани платитимуть за гарячу воду та опалення майже вдвічі більше          

Борг хмельничан за комуналку продовжує зростати

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • PAL

    В городе нет хозяина. чернилевский занят выборами, этот лысый хочет стать мэром  Он не трогает ни кого из комунальщиков, только из-за того, что бы они дали голоса.За такие тарифы, которые оплачиваются, трубы должны быть их золота.

    Anonymous reply PAL

    Да нє, люди кажуть що то зятю директриси жеку гроші на вибори потрібні. В еліт будинку вцентрі палац-етаж має, машину шикарну має, в стару синяву в прошлий раз обрали, а тепер гроші на нові вибори потрібні

    Anonymous reply Anonymous

    отак і живемо - від виборів до виборів і кандидатів п1дар1в

    Анонім reply PAL

    Та ладно! При чому тут це? Міськводоканал - то держава в державі. Воно нікому не підконтрольне. Гроші беруть, грабують,  ремонти не роблять, навіть  підтримуючого ремонту. Не плетіть  вибори туди, куди вони не вплітаються! Коли сидиш без води, політика менше всього цікавить!
  • Анонім

    А уявіть..  Летиш додому з роботи: треба прибрати-помити-ягоди закрутити і на тобі. Подарунок від Міськводоканалу.
  • Анонім

    Они тянут трубу к домикам горедепутата Колещака. от и лопает трубочка
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up