На Хмельницькій АЕС місію технічної підтримки проводять росіяни

На Хмельницькій АЕС місію технічної підтримки проводять росіяни
На Хмельницькій АЕС у Нетішині розпочалась місія технічної підтримки, яку проводить Московський центр Всесвітньої асоціації операторів, які експлуатують АЕС.

Про це повідомляють в інформаційному центрі ВП ХАЕС.

До складу місії технічної підтримки входять фахівці АЕС зі Словаччини та Росії. Російські експерти планують допомогти підвищити рівень безпеки та вдосконалити виробничі процеси на атомних станціях.

За словами експертів, захід має навчальний характер, в рамках якого буде демонструватись як теорія, так і практичні приклади.

Відео дня

Заступник головного інженера з експлуатації Хмельницької АЕС Олександр Клєпов зазначає те, що знання, накопичені персоналом протягом десятиліть, необхідно передавати наступному поколінню, підвищуючи тим самим безпеку АЕС.

Місія технічної підтримки триватиме на ХАЕС до 28 листопада. 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up