На хмельницький майдан звезли сільгосптехніку, мітингують фермери

На хмельницький майдан звезли сільгосптехніку, мітингують фермери
На площі у Хмельницькому зібралось кілька сотень людей. Обурені фермери з усієї Хмельницької області з’їхались сюди, аби змусити депутатів припинити беззаконня.
Майдан сьогодні перетворився на ярмарок сільськогосподарської техніки. Трактори, вантажні автомобілі припаркували навпроти обласної адміністрації. Аграрії привезли з собою найдорожче – те, чим працюють і завдяки чому годують себе та свою сім’ю.
- Ми проти того, щоб в нас відбирали землі. Нам повідомили, що представники партії "За конкретні справи", зокрема,  Олександр Герега, намагаються забрати землі для власних цілей, - говорить "ВСІМ" фермер зі Старокостянтинова Юрій Володимирович. - Люди на сьогодні мають фермерські господарства, всі вони зайняті. Потрібно мати вагомі підстави, щоб відібрати у нас нашу працю. Якби люди самі забажали добровільно віддати в оренду тим, в кого кращі умови, то тут і не треба було б їх переконувати. Дуже хочеться, аби депутати почули наших людей.  Саме для цього ми тут. Хай поїдуть в село і подивляться, яка там реальна ситуація. 
-    Для чого людей душити, селян?  І так не мають того куска хліба, а що залишиться, коли заберуть ще й землю?Село вимре, - обурюються фермери та з іронією каже, якщо депутати не відреагують на їхню акцію - заїжджатимуть тракторами у будівлю ОДА. 

- Ми працюємо на землі близько 30-35 років. І наші землі скуповуються. Хто на них тоді буде працювати? Цією технікою ми  людей годуємо, і даємо їм трішки роботи. Де людям подітися тепер? Зараз ми маємо по 30-40 гектарів землі, депутат зараз їх скупить, що людям робити після цього ? Брати вила і далі йти? Саме це ми хочемо спитати у нашої влади,  - пояснює фермер з Шепетівщини Володимир.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • PAL

    Красовались трактористы на Майдане у ОДА. Не поймут ни как людишки, почему пришла БЕДА.
  • 2

    Запитайте у мітингуючих хто організував мітинг, тоді все всім буде ясно
  • Анонім

    скоро всех продадут, как свиней голосуйте за герегу
  • Анонім

    Герега порядна людина,  садки стоїть,садить. Майданчики для дітей.  Чого люди збунтували? Хіба в області він керує? Це питання до Губернатора
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up