На Хмельниччині можна задекларувати доходи в режимі «онлайн»

На Хмельниччині можна задекларувати доходи в режимі «онлайн»
Податківці вирішили спростити процедуру і відтак, хмельничани та жителі області можуть подавати декларацію про майновий стан і доходи, не виходячи з дому.

Декларацію до податкової інспекції можна надіслати особисто або ж уповноваженою на це особою. Зробити це можна через традиційну пошту або ж електронній формі через мережу Інтернет.

Нагадаємо, громадяни, які повинні прозвітувати про власні доходи за минулий рік, мають це зробити до 30 квітня 2015 року, - про це повідомили у Державній фіскальній службі Хмельницької області.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Якщо при ССР середня зарплата була 120 рублей, то розділивши її на 22 робочих дня отримували 5 рублей в день Проезд в тролейбусі коштував 2 коп, пиріжок з лівером 4 копійки, молоко 11 копійок, бублик 5 копійно ( але який то був бублик!! І Прирівнявши і розділивши ціну тих продуктів ТЕПЕР Отримаємо що ціна піднялася в 100 разів ( а на окремі продукти і в 1000разів) Тобто омноживши середній заробіток 5 рублів в день на 100 отримуємо 500 гривнвв в день ХМЕЛЬНИЧАНИ ОТРИМУЮТЬ ЗАРАЗ 500 ГРИВНІВ В ДЕНЬ !!!????



    І це означає що хмельничани недоїдають , голодають Хмельничани паїв неотримують ( тому круп, муки, олії, гречки в них в запасі нема Вони жадні куска чорного хліба )

    Розділіть ваш дохід в день на 100 і вспомніть що ви могли купити на ці гроші при ссср за (-) 0 грн???
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up