На Хмельниччині «на гарячому» затримали чоловіка, який обкрадав автівки

На Хмельниччині «на гарячому» затримали чоловіка, який обкрадав автівки
На рахунку зловмисника близько 20 автомобілів. 33-річний чоловік родом із Житомирської області. Його «жертвами» ставали власники авто у Старокостянтинові.

Про це повідомляють у прес-службі обласного управління міліції. З словами правоохоронців, повідомлення про кардіжки почали надходити ще з початку цього року. Порушник розбивав скло або ж псував замок і проникав в салон автомобілів, звідки цупив відео реєстратори, авто магнітоли та інші цінні речі.

- Тієї ночі разом з колегою Валерієм Нікітюком ми патрулювали вулицю Есенську, — розповідає оперуповноважений карного розшуку Олег Чорноус. — Десь опів на третю нашу увагу привернув підозрілий чоловік, який ніс щось у руках. Потім він несподівано підійшов до припаркованого у дворі автомобіля «Opel Vivaro» і жбурнув цеглину, а саме її він тримав у руках, у вікно фургона. На щастя, удар виявився не сильним, і вікно не розбилося. Побачивши нас, чоловік почав утікати, — продовжує Олег. — але ми його швидко наздогнали, - йдеться у повідомленні прес-служби.

Під час обшуку підозрюваного при ньому виявили документи та цінні речі, викрадені тієї ж ночі з іншого автомобіля. У ході слідства міліціонери встановили, що чоловік скоїв близько 20 крадіжок з автомобілів.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up