На Хмельниччині перебуває більше 3,5 тисяч переселенців зі Сходу та Криму

На Хмельниччині перебуває більше 3,5 тисяч переселенців зі Сходу та Криму
Жителі східних областей продовжують приїжджати на Хмельниччину. Для кращої адаптації до нових умов проживання з людьми працюють психологи.

22 жовтня в обласному центрі психологи-рятувальники проконсультували, надали індивідуальну та групову психологічну допомогу 17 громадянам. Психологічна підтримка вкрай необхідна для них, щоб адаптуватися до нових умов життєдіяльності, повідомляє прес-служба Державної служби надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області.

«Люди мали змогу вивільнити скупчення негативних емоційних проявів, поділитися наболілими думками, розповісти про нові умови проживання та проблемні питання. Надання своєчасної психологічної допомоги дозволило їм відчути безпеку на новому місці проживання та забезпечило всебічний доступ до нової позитивної інформації», - йдеться у повідомленні прес-служби відомства.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Норка

    В Києві ціни на нерухомість почали рости.
  • PAL

    Покинув край родной, окутанный войной. Бегут туда людишки, где есть еще покой. Но если край не защищать и бросить дом построенный тобой. Догонит старая с косой, и будет пир у ней хмельной, и постучит по крышке.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up