На Хмельниччині знайшли водія, котрий збив 38-річну жінку і втік

На Хмельниччині знайшли водія, котрий збив 38-річну жінку і втік
Аварія трапилась близько пів на десяту вечора. До райвідділу міліції зателефонувала невідома жінка і повідомила, що на привокзальній площі автомобіль збив пішохода, з численними травмами залишивши на дорозі.

За кермом автомобіля знаходився 26-річний місцевий мешканець. Після затримання він пояснив, що після наїзду на жінку пасажири, які були з ним в салоні, порадили йому залишити місце події, що він і зробив. Про це розповідає речник УДІ у Хмельницькій області Андрій Лужняк.

Наразі стосовно порушника відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України.

Чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу від 200 до 500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або ж обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням керувати транспортними засобами на такий самий термін. Правоохоронці додаються також, що обтяжуючою обставиною для порушника стане те, що він залишив жінку на місці ДТП без надання їй допомоги.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up