На Хмельниччині незаконний гральний бізнес не зникне, поки його «кришує» міліція

На Хмельниччині незаконний гральний бізнес не зникне, поки його «кришує» міліція
Боротьба з «однорукими бандитами» триває. З початку року на Хмельниччині припинено діяльність 18 гральних закладів. Головний міліціонер області Олександр Розізнаний не задоволений такими результатами, мовляв, підлеглі у цьому напрямку спрацювали на «трійку», а деякі з них продовжують «прикривати» нелегалів.

Начальник Хмельницького обласного управління міліції Олександр Розізнаний назвав причини, через які нелегальний бізнес продовжує функціонувати.

- Не можу сказати сьогодні, що ми побороли це зло. Думаю, що міліція працювала на «трієчку», - каже Олександр Розізнаний. -  По-перше,  80% підпільного грального бізнесу пішло у «тінь»,  по-друге,  нам потрібно належним чином організовувати роботу з громадськістю. На жаль, досить високий зв’язок працівників міліції області, не те, що «кришують», але  виконують вказівки по протидії нашій діяльності. Така інформація є. Вона документується у відділі внутрішньої безпеки. По одному з таких фактів уже відкрито кримінальне провадження.    

Начальник міліції пообіцяв, що таких працівників звільнять з міліції. Але на даний момент, в інтересах слідства,   ні деталей, ні імен не назвав.

Відео дня
> Правоохоронці просять повідомляти відділ внутрішньої безпеки у Хмельницькій області департаменту внутрішньої безпеки МВС України про нелегальні гральні заклади, які функціонують на території області, за телефоном: 068-709-59-65.  

Протягом останнього місяця, в період інтенсивного відпрацювання цього виду незаконного бізнесу, міліціонери області  припинили діяльність 7 гральних закладів і вилучили  91 одиницю грального обладнання та грошові кошти в сумі 264 тисяч гривень.

- Що стосується діяльності на території області миттєвих державних лотерей, то вони функціонують згідно ліцензії Міністерства фінансів України терміном до 26 березня 2014 року, — каже заступник начальника управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю УМВС України в Хмельницькій області Віталій Бондарчук. — Втім, після закінчення ліцензії відповідно до частини 2 статті 15 Закону України «Про державні лотереї в Україні» вони мають право на продовження діяльності, але не більше, як на три місяці з моменту набрання чинності нормативно-правовими актами, які необхідні для отримання нових ліцензій. У випадку відсутності ліцензії на право випуску та проведення лотерей порушників чинного законодавства будуть притягувати до відповідальності, передбаченої ч. 1 статті 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    крышуют мусора с позволения депутатов и прочей нечисти. Так было, есть и будет.
  • Anonymous

    Закріпити створення незалежних експертних громадських рад при органах влади із правом голосу та функціями здійснення громадського контролю - Тимошенко
  • Anonymous

    А если били б чесние, то у нас в городе не било б этих гадюшников и разних притонов, которие ми ежедневно видим, они что их не видят...?
  • Anonymous

    А что есть чесние...?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up