На Хмельниччині випав град розміром з яйце - фото користувачів соцмереж

На Хмельниччині випав град розміром з яйце - фото користувачів соцмереж

У Славуті, Городку і Старокостянтинові сьогодні, 17 липня, люди ховалися від аномального граду. Град пошкодив дахи будинків, автомобілі, насадження і посіви.  

У другій половині дня декілька міст та сіл Хмельницької області постраждали від аномального граду. Розміри опадів сягали курячого яйца. Були, правда, і набагато більші шматки. 

За словами очевидців, близько п'яти хвилин поспіль падав град розміром до п'яти сантиметрів в діаметрі в Славуті. Сильна злива йшла декілька годин. Користувачі соціальних мереж виклали фото і відео. 

 
 

 

Відео дня

У Красилові зняли відео, як падає град 

Фото із Фейсбук Костянтина Пархоменка. Фото із Фейсбук Костянтина Пархоменка. Городок Фото із Фейсбук Костянтина Пархоменка. ГородокФото із Фейсбук Костянтина Пархоменка. Городок

 

 

 Фото із Фейсбук Оксани Радушинської. Старокостянтинів

 

 

 
 

 

 
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    І за що це Хмельницьку обл. так Бог нагородив? Напевно за те що дуже любите мужикам поробляти, приходити на все готове,спаювати їх і відбирати майно.
  • Анонім

    І за що це Хмельницьку обл. так Бог нагородив? Напевно за те що дуже любите мужикам поробляти, спаювати їх і відбирати майно.
  • Анонім

    Кувалди нападали
  • Анонім

    Так гримить, що зараз 1 буде і на Озерній

    Ссылка на источник: http://vsim.ua/Podii/na-hmelnichchini-vipav-grad-rozmirom-z-yaytse---foto-koristuvachiv-sot-10525300.html

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up