На хмельницькому ринку «Бартер» не можуть дійти згоди

На хмельницькому ринку «Бартер» не можуть дійти згоди
Підприємці та керівництво речового ринку «Торговий дім «Бартерсервіс» у Хмельницькому ніяк не можуть підписати мирову угоду. Сторони попросили допомоги ззовні і за розпорядженням мера створили робочу комісію, яка працюватиме над вирішенням проблем.

- Комісія дуже велика. Я сумніваюся, як ми повинні працювати у такій кількості, - каже голова профспілки захисту підприємництва Надія Кнець. - Я хотіла б, щоб до складу комісії входили тільки представники депутатського корпусу, оскільки рішення на сесії прийматимуть потім депутати.

Вирішуватимуть проблеми разом
До складу комісії увійшло 17 чоловік. Це власники товариства з обмеженою відповідальністю «Речовий ринок «Торговий дім Бартерсервіс», голова профспілки захисту підприємництва Надія Кнець та голова профспілки ринку «Ранковий» сектор «Бартер» Олена Ільницька, депутати міськради Олександр Кізляр, Валерій Лесков, Анатолій Собко, представники земельного відділу, управління торгівлі, податкової.
Керівництво ринку «Бартерсервіс» звинувачує Надію Кнець та підприємців, які не платять за місця, у тому, що їм не дають працювати.
- Переважна кількість підприємців платить за користування торговими місцями і бажає спокійно працювати  на ринку, - каже заступник директора товариства з обмеженою відповідальністю «Речовий ринок «Торговий дім Бартерсервіс» Людмила Дьяченко. – Але є частина підприємців, яка з 2010 року не платить за користування торговельними місцями. Через це постійно виникають конфлікти, ініціатором яких є депутат і голова профспілки Надія Кнець. У зв’язку з цим до Хмельницького запросили голову комітету Верховної ради України Олександру Кужель, яка запропонувала укласти між сторонами конфлікту мирову угоду. Однак Надія Кнець в останній момент зірвала підписання угоди.


Підприємці комісією не задоволені
- Більшість людей наполягає на поверненні комунального ринку, оскільки самоправне повернення «Бартерсервісу» ще більше погіршило ситуацію на ринку. Міськвиконком і ми разом свого часу нічого не вжили, - каже Надія Кнець.
- Починаючи з 2010 року вже зробили дуже багато помилок, є недопрацювання. Тому ми дуже просимо, щоб члени комісії детально розглянули всі документи, конкретно обговоривши кожне питання, - каже голова ініціативної групи сектору «Бартер» Олена Ільницька.
Перше засідання комісії вже відбулося. Підприємці вважають його безрезультативним.
- Кожен залишився при своїй думці. З підприємцями не збираються співпрацювати і поступатися. Я такого ще не бачила, відколи працюю, – каже Надія Кнець. - На підприємців поклали вину за те, що був три роки комунальний ринок, все потрібно заплатити, перед усіма винні. Діалогу ніякого. Людям назустріч ніхто не йде. Дві тисячі підприємців захищати ніхто не збирається. Навіть Олександра Кужель, яка приїжджала до нас, нас же і кинула.
Наразі підприємці знаходяться у невизначеному становищі. Вони ходять на роботу, але яка їхня подальша доля, вони не знають. Працівники ринку чекають наступного засідання комісії, яке відбудеться 15 листопада.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Вже її Кужіль кинула ... Цю Кнець, як не "кидають" то обкрадають, невезуча якась... Весь час якийсь гвалт.
  • Anonymous

    Створіть людям на ринку гідні умови праці. Дайте людям можливість працювати Зробіть дороги, що ведуть до ринку, а то багато приїзжих не хочуть вже їхати на той бартер (його ще називають Болото (велике і мале), що є правда...а їдуть куди заавгодно, але не на болото. І люди будуть плотити. Але в наш час ніхто нічого не хоче робити для людей, а гроші з підприємців хочуть збирати. Нічого не даючи взамін
  • Anonymous

    Не хочу комментировать эту ситуацию, но хочется отметить н. кнець. Она предала майдан, и ее аферы не позволяют ей доверять. Любит и рыбку съесть и на х.. сесть.
  • Anonymous

    Міська влада і керівництво ТДРР Бартерсервіс в особі Дяченко хочуть кинути підприємців Бартерсервісу. Маючи на руках куплені рішення судів за кошти тих самих підприємців, з яких обманним шляхом під "ніби-то оплатою за користування торговим місцем" їх видурили "контролери" самого ж Бартеру. Багато не повелися на провокації і ці кошти не заплотили Бартеру, не з причини небажання взагалі плотити, а з причини непоняток кому плотити: Ранковому чи Бартеру?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up