На Виставці демонтували кіоски, які закривали вид на новий ринок

На Виставці демонтували кіоски, які закривали вид на новий ринок

Торговельні кіоски поруч із новим критим  ринком «Приватна справа»  о шостій ранку почали  переносити. З криками, суперечками і поліцією  розпочалася неділя у місцевих підприємців, які купили тут місця.

 Демонтувати кіоски на вимогу адміністрації ТОВ «Приватна справа» приїхав маніпулятор.  З шостої до одинадцятої години металеві конструкції один за одним  переносили з території ринку на міську землю. В адміністрації кажуть – це вимушений крок. Адже на попередження власники МАФів не реагували довгий час.  На ранковий демонтаж приїхав і начальник управління торгівлі Олександр Панченко. Управлінець спостерігав за процесом.

Захистити свої ятки прийшли декілька місцевих підприємців. Вони впевнені - виселення протиправне.  Хоч перешкодити процесу їм не вдалося, але без сварки не обійшлося. Перепало і начальнику управління торгівлі.  

Всі кіоски розмістили так, що здійснювати торгівлю з них тепер просто неможливо. Але стояти вони також на цьому місті не будуть. Земля – міська. А місцева влада, як вже повідомляли журналісти «ВСІМ», заборонила розміщати будь-які малі архітектурні форми. Тепер власники кіосків мають вивести їх за власний рахунок.

Відео дня

Нагадаємо, що адміністрація ринку пообіцяла владі знайти вільні місця для тих, хто безперервно здійснює підприємницьку діяльність протягом 4 років. 

Благоустрій території планують розпочати з понеділка.   

Чого тільки під кіосками не було… 

Довідка "ВСІМ":

ТОВ «Приватна справа» побудувало на проспекті критий ринок з торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами. На це їм знадобилося майже 5 довгих років. Нещодавно нову будівлю ввели в експлуатацію. 60 місць на першому поверсі – розкуплені. Люди чекають, коли зможуть переселитися. Запустити роботу критого ринку не можуть через  старі кіоски, які заважають привести до ладу територію навколо нової будівлі. Металеві конструкції забирати не хотіли декілька підприємців, які у «Приватної справи» нові місця не купили. Вимагали працевлаштування

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (78)
  • Анонім

  • Анонім

    Вироби до танків , що виготовляються агресору в місті  ім немішають, а городські підприємці які самі вивчилися, самі місце собі все організували  мішають Ти бач
  • Анонім

    Трансформатори медні, що виготовляються агресору в місті  ім немішають, а городські підприємці які самі вивчилися, самі місце собі все організували  мішають Ти бач
  • Анонім

    Або за счет міста і платників податку (за сет городян) на швачку вивчилися, на перукаря,на поваря, а продавця  безкоштовно вивчилося, такі гроші гребуть по 7000-12000-30 000або втіхаря, непризнаючись сотні-тисячів гривень гребуть. Ато приізжі нашарка, та ще і за кошти міста в пятизірковій енеіді під час навчання живуть.Нехіло.Да.

    Анонім reply Анонім

    ТО МОЖЕ ВЖЕ ЗАРОБЛЯЙТЕ ЯК В ІНШИХ МІСТАХ НА ПРИІЗЖИХ ГРОШІ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up