Начальник Хмельницького УМВС: професійно непридатних міліціонерів потрібно позбавляти зарплати

Начальник Хмельницького УМВС: професійно непридатних міліціонерів потрібно позбавляти зарплати
Новий начальник Хмельницького обласного управління міліції Микола Семенишин, пробувши менше місяця на посаді, прозвітував про діяльність міліції під його керівництвом.

Нагадаємо, Микола Семенишин раніше був начальником Івано-Франківського обласного управління міліції.
Зараз органи внутрішніх справ знаходяться на стадії реформування. А це, за словами Миколи Семенишина,  означає, що міліція поступово очищуватиметься від працівників підрозділів, котрі виконують дублюючі і невластиві функції. Вже скоротили підрозділи по боротьбі з організованою злочинністю та транспортну міліцію.
- Сьогодні правоохоронні органи виконують Закон «Про очищення влади». З 1 квітня ми розпочали процес люстрації. Сьогодні це виважені кроки для того, щоб зберегти бюджетні кошти та позбавити заробітної плати тих працівників, які є професійно непридатними, - каже начальник УМВС. 
Окрім цього, Микола Семенишин зазначає, що у МВС переглядають питання стосовно фінансового забезпечення слідчих, які будуть займатись розслідуванням великих та резонансних справ у сфері економіки. На сьогодні вже є 63 працівника, які братимуться за розслідування суспільно-економічних злочинів та отримуватимуть за це близько 30 тисяч гривень в місяць.
Головний міліціонер області вирішив поділитись основними напрямками, які були і залишаються поки пріоритетними у першому кварталі цього року. 
- Найперше, що хочеться відзначити, це негайне реагування на злочини та пригоди, а також відшкодування заподіяних збитків, якісне розслідування та скерування  справ до суду. Це наш найпріоритетніший напрямок, - пояснює Микола Семенишин. – Лише за перший квартал до нас звернулися майже 31 тисяча мешканців. Тобто, кількість звернень від хмельничан зростає, що є свідченням того, що довіра до міліції повертається. 
За словами головного правоохоронця, у теперішніх умовах міліція поступово отримала нові функції - виявлення осіб, які розповсюджують сепаратистські настрої, причетні до терористичних актів або ж до незаконного перевезення зброї та боєприпасів. 
- Вже за 4 місяці поточного року порушено 55 кримінальних проваджень. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Леонид Наседкин

    Начинать надо с себя!
  • Анонім

    а почему валютчики на рынке опять торгуют валютой?

    Анонім reply Анонім

    Сошлись в цене...
  • Анонім

    Хто служить у теперішній хмельницькій міліції, той у цирку не сміється!
  • Анонім

    Пане начальник обласноі міліціі. Приідьте в Чемерівці. За 40 метрів від райвідділку міліціі, валютний міняйло кожен день продає незаконно валюту, а ваші менти йдучи на роботу кажуть цьому чоловіку - Привіт, друг як діла? Ось така загагуліна шановний, а Ви говорите люстрація, оновлення методів роботи, фігня це все і очко замилювання.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up