Найдені «Ревізором» прострочені продукти у хмельницькому «Вопаку» не стали приводом для закриття

Найдені «Ревізором» прострочені продукти у хмельницькому «Вопаку» не стали приводом для закриття
Перевірку супермаркету здійснила не лише команда телепередачі, а й обласне управління захисту прав споживачів. Вони лише підтвердили ряд порушень в роботі і знайшли чимало прострочених товарів. Епідеміологам провести інспекцію не дозволило столичне керівництво.

«Ревізор» під час візиту у Хмельницький перевіряв не лише ресторани та готелі, як це було й раніше. За новими умовами програми інспектують і супермаркети. Прискіпливий Вадим Абрамов разом із командою виявив чимало «їстівного» продовольства у супермаркеті на Гречанах.

Супермаркет, який, як з’ясували журналісти «ВСІМ», знаходиться за адресою Курчатова, 1в, поплатився за те, що на вітринах були знайдені прострочені плавлені сирки, виноград, баклажани, риба та інше. Усі ці продукти вони змушені були утилізувати. Та лише цим «Вопак» не відбувся і був покараний штрафом.

Факт порушень підтвердили і в Головному управлінні Держсанепідслужби в Хмельницькій області.

Відео дня

- Після візиту «Ревізора» до супермаркету ми звернулися до головного управління Держсанепідслужби України. Та на основі поданих нами документів вони вирішили, що додаткова перевірка не потрібна. Ми ж цього самі зробити не можемо, оскільки це суперечить закону, - розповів «ВСІМ» керівник обласного управління Держсанепідслужби  Ігор Баланюк.

Незважаючи на це все, «Вопак» на Курчатова й досі працює. В супермаркеті журналіста «ВСІМ» запевнили, що після перевірок вони стали більш ретельно перевіряти усі товари і простроченої риби чи несвіжого сиру у них уже не віднайти.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

  • Анонім

    Стоїть на базарі, продає гнилі джинси по космічним цінам. Все нормально так і треба.

    Ввечері купив прострочку в магазині- прос**вся. ГАНЬБА! Як так можна?! Совісті зовсім немає! Закрити клятий магазин!



    І так в будьякі галузі, і де завгодно.
  • Анонім

    Купувати треба дуже уважно, А курку гриль взагалі краще не брати. Тому що беруть такі тушки що вже довго лежать!!!  Купіть на базарі курку - там хоть привозять кожен день нове. А в супермаркетах лежить по багато днів або й місяців, дивлячись що.

    І взагалі виробникам наплювати що вони продають, бо 1 наші "голови" прийняли закон що взагальному - вдміняє будь-яку відповідальність за якість та склад товарів. 2-головне щод виробництво було як найдешевше для виробника. А за життя споживачів вони менш всього переживають. Ось такі наші реалії!!!
  • Анонім

    У Вопаку давно не свіжі продукти продають. Моя знайома ще 3 роки назад купувала в магазині Вопак у Гречанах курку-гриль, в якій виявилися хробаки....

    Анонім reply Анонім

    Навіть в хлібі вони є, що тут такого?

    Анонім reply Анонім

    Якщо Вам взагалі що їсти, то купуйте і далі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки Від читача 16:54 У Хмельницькому відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА) 13:36 У хмельницькій криївці «Стінка» проведуть безкоштовну екскурсію 12:27 Чим закінчуються виклики про замінування: підбірка судових справ на Хмельниччині 11:33 Тричі за рік їздив за кермом нетверезим. Як покарали водія з Нетішина 10:58 9 років тому на Грушевського згоріла «Цукерня» (ВІДЕО) play_circle_filled photo_camera 10:19 Видворили молдованина, який нелегально перебував на Хмельниччині 09:26 Від початку квітня рибоохоронний патруль виявив на Хмельниччині 56 порушень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up