Найкрасивіша школярка Хмельницького мріє стати адвокатом

Найкрасивіша школярка Хмельницького мріє стати адвокатом
Зоряна Вінскевич
У Хмельницькому відбувся конкурс краси серед шкільної молоді «Miss school – 2015». За звання найкращої змагались 12 красунь з різних шкільних закладів міста.

Атмосфера у залі зашкалює. Такої кількості шаленої молоді тут ще не було. Школярі у піднесеному настрої, вони співають та вигукують імена своїх фавориток. Група підтримки в учасниць конкурсу зібралась чимала.

Конкурс розпочали із дефіле. Учасниці в українських національних вбраннях пройшлись сценою під шалені оплески вболівальників та усіх присутніх. Образ кожної дівчини тут особливий та підкреслює їх жіночність та індивідуальність.

Кожне вбрання красунь було особливим

Відео дня

Познайомитись із глядачами та проявити себе школярки мали можливість під час конкурсу «Візитка». Спеціально для цього кожна з дівчат підготувала невеличкий відеоролик про своє життя, вподобання та хобі.

Учасниця під номером 8 Зоряна Вінскевич у конкурсі "Візитка"

Учасниця №9 Діана Бережна з відеороликом у конкурсі "Візитка"

Захоплення дівчат різноманітні. Хтось не уявляє свого життя без танців, для когось театр – усе життя. Дехто із красунь обожнює декламувати вірші, а хтось вже встиг проявити себе як модель.

Саме конкурс «Родзинка» дозволив красуням звернути на себе увагу та зацікавити публіку, зокрема і журі конкурсу.

Варто відзначити, що боротьба талантів була запеклою. Кожна з дівчат мала що показати глядачам та зарекомендувала цим себе якнайкраще. Слід зауважити, що популярнішою «родзинкою» учасниць був танок. Наприклад, 15-річна Олександра Кравець, яка представляла  СЗОШ № 25 імені Івана Огієнка, виконувала східний танець, чим викликала масу позитивних емоцій та овацій у присутніх. Ще одна учасниця Ольга Ковальчук, із приватної школи «Гармонія» танцювала запальні народні танці.

Войовнича учасниця під номером 1 Олександра Літніцька

Конкурсантка виконує пісню свої улюбленої групи - "Океана Ельзи"

Третім за рахунком завданням для учасниць було розказати вірш чи уривок в образі героїні того чи іншого українського твору. Дівчата майстерно перевтілювались: у Мавку із «Лісової пісні» Лесі Українки,  Проню Прокопівну із славнозвісної п’єси «За двома зайцями» Михайла Старицького, Марусі Чурай із однойменного роману Ліни Костенко або ж у драматичному образі України.

Завершувало конкурс дефіле у шкільних вбраннях. Красуні у шкільній формі та бантиках дарували присутнім зі сцени свої посмішки.

Після тривалого обговорення журі таки визначили переможниць. Красунь оцінювали за п’ятибальною шкалою.

Титул  Miss school – 2015» здобула 13-річна Зоряна Вінскевич. Дівчина навчається у 8-Д класі Хмельницького ліцею №17. Емоцій школярка не приховує, адже у перемозі вона не була впевнена до останнього. Красуня виступала на конкурсі під номером 8. Про себе дівчина розповідає сором’язливо.

- Я вважаю себе творчою людиною. Я дуже люблю співати, ходжу на вокал та займаюсь хореографією, - розповідає школярка. - Взагалі, музика – це моє життя. Однак, планую стати адвокатом. Але хто зна, можливо в майбутньому доля складеться по-іншому

Учениця ліцею №17 Зоряна Вінскевич цьогоріч стала кращою

Першою віце-міс стала учениця СЗОШ №22 імені Олега Ольжича Анна Вознюк. Учасниця радіє і каже, що не вірила до кінця у свою перемогу.

- Відверто кажучи, не очікувала такого результату. Коли вже оголошували всіх дівчат, я бачила, що учасниць стає все менше і менше. Коли вже залишилось нас двоє, тут я зрозуміла, що або міс або перша віце-міс, - ділиться враженнями конкурсантка.

Про плани на майбутнє дівчина каже, що мріє стати архітектором.

- Я стараюсь розвиватись. Вже закінчила художню школу, також займалась кілька років танцями, а зараз вчуся грати на гітарі.  

Учасниця Анна Вознюк радіє з неочікуваного титулу «І Віце-Miss school – 2015»

Звання другої віце-міс «Miss school – 2015» отримала 15-річна Юлія Попик. Дівчина навчається у приватній школі «Гармонія» та планує пов’язати своє життя із танцями

- Дуже хочу присвятити своє життя хореографії, хочу танцювати і бути артисткою ансамблю. – Зараз відчуваю ейфорію, - розказує Юля. – Таке буває не так часто у житті й такі моменти потрібно цінувати. А ще цінувати людей, які тебе підтримують, - каже дівчина.

У трійку лідерів потрапила Юлія Попик. Дівчина отримала звання «ІІ Віце-Miss school – 2015»

Журі намагалось зробити так, аби з жодна з учасниць, котра не увійшла до переможної трійки, не засмутилась. Кожна красуня отримала свій титул: «Міс посмішка» - Діана Агрестахова, «Міс енергійність» - Анастасія Федорович, «Міс чарівність» - Юлія Пірог. Окрім цього, учасниці були відзначені титулами: «Міс інтелектуальність», нею стала Анна Левшун, «Міс артистичність» отримала Ольга Ковальчук, «Міс глядацьких симпатій» стала Олександра Ліпніцька. Також журі нагородили «Міс мовна школа Flash», якою стала Ліана Польовик, «Міс Насолода» - Діана Бережна, а «Міс фото» отримала конкурсантка Олександра Кравець.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Анонім

    Якщо це "найкрасивіша", то бідний тоді Хмельницький на красунь.

    Гнатюк Ілля reply Анонім

    Хех, Аноніми согласний ця Вінскєвіч взагалі не Ахті щоб вигрити у цьому конкурсі!
  • Anonymous

    Анна Вознюк, на мою думку, більше заслуговує на звання Місс, а не її першої заступниці. Але ж як міг Вінскевич свою доньку не зробити "найкращою". Хоча донька Вінскевича і не погана, але Анна  Вознюк якась більш позитивна. Думаю, що дітям відомих людей не варто брати участь у подібних конкурсах, щоб в них потім не шукали недоліків і звязків перемоги із соціальним становищем чи посадами батьків.

    Анонім reply Anonymous

    та багато було позитивних дівчат,думаю треба проводити такі конкурси,нічого вже такого антиморального в тому нема

    Анонім reply Анонім

    а тим,хто тут розпинається про те, що це неправильно і "недолугість" - подивимось,коли вашій дитині буде 13-17 і вона попросить вас довзволити взяти участь в такому конкурсі,як ви відмовляти її будете?
  • Анонім

    Anonymous reply Анонім

    Навіть донька Яценюка не виграла у пісенному конкурсі, хоча запросто могли все підтасувати, незважаючи на те, що судді сиділи спиною на пісенному конкурсі.

    Anonymous reply Анонім

    Також така думка була. Виявляється дійсно донька? Якщо так, то усе зрозуміло.
  • Anonymous

    Та й добре, що є  гарні дівчата. Краще не заздріть, а гайда у спортзал чи дома займайтесь спортом. Присідайте (сидниці будуть пружні), прес качайте (не буде жирових фартухів на пузі).
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up