Олександр Корнійчук став головою Хмельницької ОДА

Олександр Корнійчук став головою Хмельницької ОДА

У Хмельницькому 28 квітня  перший заступник голови Адміністрації Президента України Віталій Ковальчук офіційно представив нового голову Хмельницької обласної державної адміністрації –  Олександра Корнійчука.

Представляли нового голову не без інцедентів. Під час вручення посвідчення громадські активісти Сергій Скоробагатий і Алім Міщук хотіли прорватися до трибуни. Але їх зупинили охоронці.  Заступник голови адміністрації пообіцяв поспілкуватися з ними після публічного заходу і вислухати усі претензії.  До слова, хмельницька Рада Майдану  не бачить у кріслі голови ОДА Корнійчука.     

Нагадаємо, з 27 листопада Михайла Загородного звільнили з посади голови Хмельницької облдержадміністрації. Відтоді обов’язки голови ОДА виконував перший зам - Василь Процюк.

Довідка

Відео дня

42-річний Олександр Корнічук народився у Старокостянтинові. Навчався у Кам’янець-Подільському військово-інженерному командному училищі імені маршала інженерних військ Харченка В. К. за спеціальністю командна тактична інженерна військ, здобув вищу освіту та отримав кваліфікацію спеціаліста інженера з експлуатації машин інженерного озброєння. З 2007 року займається підприємницькою діяльністю. В 2012 році став депутатом  України  за виборчими списками партії «Удар».

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (10)
  • PAL

    Еще один жирный ХРЯК, от удара. Они, что все там такие? И в голове один жир ? Да ему лечиться надо, а не областью руководить. Жирок через затылок и щеки выползают.
  • Анонім

    А який щирий аж страшно. Все своїми словами сказав, написаними йому його помічниками напередодні, навіть голови від листка не відірвав. Грамотний, читати вміє.

    Анонім reply Анонім

    в Порошенка провели конкурс - хто краще читає з листочка, той ОДА керуватиме

    Анонім reply Анонім

    Це необхідна якість для високого керівництва. Їм завжди виступи пишуть, їм залишається тільки читати. По великому рахунку функція чиновника високого рангу заключається у вмінні розподілити бюджетні кошти між наближеними до нього особами (це головна функція), вмінні читати з більш-менш нормальною інтонацією вперше побачений текст (тобто написані виступи),  підписуванні документів навіть не заглядаючи у них. Фактично регіонами керують начальники і спеціалісти департаментів, управлінь, відділів, які у виступах пишуть і доповідають, що все добре, щоб не розгнівати того чиновника вищого рангу, а чиновник думає що так і є і особливо не вникає у справжній стан справ, бо він виконує головну функцію (розподіляє кошти між наближеними до себе особами) і немає часу на інші неважливі для нього, але важливі для жителів регіонів справи. Ну в принципі це всім відомо.
  • Анонім

    Я уявляю як свободівка Ганка бє його у вухо, а Бурлик жене до вікна)))) А у відповідь самі отримують у вухо і летять у вікно)))
  • Анонім

    Достойна людина, яка проявила себе патріотом своєї країни будучи опозиційним депутатом режиму Якуновича та активним учасником революції Гідності. Також є сильним господарникком та управлінцем і думаю він це докаже усім Герегівським проплаченим шистьоркам у дії. Олександр Олександрович бажаю успіхів!!!!

    Анонім reply Анонім

    Чомусь у мене після Майдану слова патріот і ідіот стали синонімами

    Анонім reply Анонім

    Докаже і доведе. Бідолага, проміняв зарплату народного депутата на нижчу зарплату голови ОДА. І все заради блага області, України. Як він буде виживати на цю зарплату, якщо Гонтарева навіть на 100 тис. грн. не може вижити? Чи він все таки буде красти?

    Анонім reply Анонім

    шістьорка Корнійчука вже піарить свого хазяїна
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up