Олександр Розізнаний :«Здаватись не збираюсь, буду відстоювати свої конституційні права, зокрема, право на працю»

Олександр Розізнаний :«Здаватись не збираюсь, буду відстоювати свої конституційні права, зокрема, право на працю»
На своїй сторінці у Фейсбук колишній очільник УМВС у Хмельницькій області прокоментував своє звільнення

«Ну що ж, прокоментую наказ про своє звільнення. Пробачте, що не так, як обіцяв - на прес-конференції. Дійсно маю певні проблеми зі здоров*ям. Але, про головне...
1) Те, що сталося, вважаю за недосконалість законодавчої норми, бо жодної з умов, перерахованих у ч.2 ст.1 Закону України "Про очищення влади", в моєму випадку не дотримано. Напевне, так як і у більшості інших. Готовий в черговий раз пройти будь-які люстраційні процеси, як на рівні області, так і на рівні МВС.
2) У 2011 році сам перейшов на роботу у інший регіон (Тернопільська область) з пониженням. Там отримав довіру та підтримку людей при висуненні на посаду начальника УМВС у 2014 році.
3) Пройшов на той час усі люстраційні комісії та конкурси за вимогою громади та МВС.
4) За весь час перебування на посаді намагався бути керівником нової генерації, працювати на випередження, а не плестися у хвості подій.
5) Телефонують багато. Найголовніше - відчуваю, що є підтримка громади.
6) Здаватись не збираюсь, буду відстоювати свої конституційні права, зокрема, право на працю, державну роботу.
7) Найголовніше, я впевнений, що переможу, але тільки разом з вами. Планів на майбутнє багато, їх необхідно реалізовувати».

https://www.facebook.com/profile.php?id=100005080489201&fref=ts

Одразу після розміщення повідомлення Олександра Розізнаного у Фейсбук, посипалися коментарі. Залишаємо без змін:

Відео дня

N. D: Сдаваться не нужно! Набирайтесь сил и терпения, отстаивайте свою позицию! Удачи!

А. Б: Григорович та все ми знаємо. Держіться

В. Т: Олександр Григорович, Ви професіонал нашої роботи! Ця люстрація це маразм, тому що на посадах залишили дрантюхів які не знають що вони мають робити на посаді начальника умвс!І признпризначаються невідомо особи за гроші! То навіщо була революція???

V. K: Не сдаваться и держаться! Ми с тобой и потдержим!

T. Z: Не тих люструють

V. K: Это ошибка слепого руководства в киеве !

А. Х: Ну что сказать... Милицию нужно чистить и чистить с головы... Вы там все не работали, не служили, вы там решали вопросы!! И я говорю о всей верхушке МВД !

О. Л: Александр Григорьевич, если нужна будет конкретная помощь (например, сбор подписей под опротестованием такого решения), бросайте клич - поддержим 100%-но.

Л. В: піти мають всі...до останнього...у всіх рило в пушку,як не крути, в когось більше, в когось менше, але у всіх!!!

V. K: Я завжди казав ,що міліція має гордитись тим ,що в її лавах є такі Люди !!! Впевнений - справедливість переможе !!!

А. Х: Милиции в принципе нечем гордиться!!!! Разве что друг другом!!! Удач на новых должностях!! Делайте выводы и желательно правильные!!!

В. Г: Бажаю Вам успіхів!!

Y. M: Треба було Арсену з себе почати, а не з перспективного відкритого керівника, який на посаді без року тиждень! Успіхів Вам у боротьбі.

 

Читайте також: Головного міліціонера Хмельниччини звільнили через люстрацію

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Oleg Ukrainskyy

    ЦІКАВО , ХТО ЙОГО В ФЕЙСБУЦІ ПІДТРИМУЄ???? МАБУТЬ ТАКІ САМІ ЗЛОЧИНЦ-ЗЛОДЮГИ І ЯК ВІН САМ!

    ПОЧИТАЙТЕ ПРО ПІДТРИМКУ ТУТ  http://vsim.ua/Podii/gholovnij-milicioner-hmel-nichchini-poyasnit-chomu-jogho-zvil-nilo-ker-10421982.html

  • PAL

    (PAL) Мент ты ... . Хочешь работать? А что ты раньше делал?  Грабил, хабари брал, нет? Вор на воре сидит, в городе грабеж, Чинуши жируют, только на выборы миллионы тратят, да и сам то ты на зарплату не живешь, а простые люди на 1500 гривень живут Дворником тебе работать, мент ты ... .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up