Патрульні поліцейські Хмельницького заспівали

Патрульні поліцейські Хмельницького заспівали
Патрульні поліція відвідала місто Волочиськ. Там правоохоронці розповідали про свою роботу, а також порадували дітлахів своїми талантами.

Сьогодні, 12 лютого, патрульні їздили у  Волочиськ на творчу зустріч  в межах бібліотечного флеш-мобу під багатозначною назвою «Не творити – це злочин». 

Із Хмельницького  поліцейські привезли у подарунок бібліотеці книги та порадували своїми талантами. Зокрема, Тетяна Чубар зачитала авторські вірші на патріотичну тематику та заспівала пісні відомих виконавців під музичний супровід  Євгена Міхалкова. Це був дебютний виступ правоохоронців. Про це не своїй сторінці у Фейсбук повідомляє прес-служба Патрульної поліції Хмельницького.  

«Оскільки публіка сприйняла їх із захопленням та аплодисментами, вони планують продовжувати свою творчість та, можливо, створити колектив. Ярослав Болюх охоче відповідав на запитання молодих людей, присутніх в залі. Хвиля позитиву та дитячих посмішок пройняла серце кожного, хто був присутній в актовій залі центральної районної бібліотеки м. Волочиськ. Заворожливі голоси вокальних ансамблів наповнили кожен куточок. А безпосереднє спілкування з молоддю надало зустрічі певної невимушеності та зробило її своєрідним неофіційним відпочинком для усіх», - йдеться у повідомленні. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    Я спостерiгаю, що жодне обговорення не обходиться без Ксениного коментаря. I цi коментарi iнколи зовсiм недоречнi!!!!

    Анонім reply Анонім

    Підтримую. Це все заздрість,  а поліція -молодці,  розвиваються
  • Анонім

    і де це у нас так прийнято, що коли ти коп, то вже не маєш право на життя. у вихідний десь вони можуть робити що хочуть: співати, танцювати. грати на домбрі.. це їх право. Та хай хоть кожен патруль створить гурт. головне. щоб основну роботу виконували.
  • Ксенія

    ОТАК У  НАС  БУВАЄ: БЕЗ  РОКУ  НЕЛІЛЯ  В ПОЛІЦІЇ  ,А ВЖЕ  ХОЧУТЬ СТВОРИТИ  СВІЙ  ГУРТ ,НЕ ПОГАНО .АЛЕ  НЕХАЙ  ЙДУТЬ СПІВАЮТЬ ,А НА ЇХ МІСЦЕ  ПРИХОДЯТЬ НОВІ. ЦІКАВО ,КОЛИ  ЗАПОВНЮВАЛИ АНКЕТИ  ДЯ ВСТУПУ  ДО ПОЛІЦІЇ ,ЦЯ ТРІЙКА  ПОЛІСМЕНІВ  ВКАЗУВАЛА ,ЩО  ПЕРШОЧЕРГОВЕ  З ЗПВДАНЬ Є СТВОРИТИ  МУЗИЧНИЙ  ГУРТ ,ЧИ  ЦЕ  ЇМ НАВІЯЛО  У  ВОЛОЧИСЬКУ ,КОЛИ ЇМ ПОАПЛОДУВАЛИ  ДІТИ ? ОТАК І ЖИВЕМ ,АЛЕ  ВІДПУСТІТЬ ЦЮ МОЛОДЬ -НЕХАЙ  СТВОРЯТЬ ГУРТ  ТА   СПІВАЮТЬ

    Анонім reply Ксенія

    СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!Всі! Кому не байдужа безпека України, хто вважає себе патріотично налаштованим, високоінтелектуальним, з достатнім рівнем базових знань, комунікативним, мужнім, фізично загартованим, із стійкою мотивацією до служби в органах державної безпеки та бажає отримати за державним замовленням якісну юридичну освіту, професію оперативного співробітника зі знанням іноземної мови або стати перекладачем у сфері забезпечення державної безпеки, вступайте до вищих навчальних закладів Служби безпеки України!



    Престижна робота, вдала кар’єра і соціальний захист із боку держави Вам гарантовані. Заяви для вступу на навчання до ВВНЗ СБ України приймаються до 01.03.2016 року в Управлінні СБ України у Хмельницькій області за адресою: м. Хмельницький, вул. Героїв Майдану, 19, тел. 698-447 (правила прийому до ВВНЗ СБУ: www.academy.ssu.gov.ua, www.nlu.edu.ua).

    Анонім reply Ксенія

    Ксеніє, ви нервуєте через те, що не пройшли в поліцію? я не розмію чого ви завелися. чи чоловіка давно не мали і кидаєтесь на всі попідряд?

    Ксенія reply Анонім

    З чоловіком в нас все гаразд ,а те що відбувається в суспільстві -напрягає.В поліцвю не збиралась ,за освітою медична сестра

    Михалкова Алла reply Ксенія

    Напрягає, що поліцмени відгукнулись на проведенний флеш-моб, на який Їх запросили?)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:40 Великий футбол повернувся у Хмельницький: як перемагало Поділля photo_camera 16:13 Храм у Деражнянській громаді офіційно перейшов до ПЦУ 15:35 Великогабаритні автобуси замінять «маршрутки» у Хмельницькому 15:02 Йому було 24: загинув доброволець з Хмельницького Тарас Мельник photo_camera Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 14:38 Графік стоянок екобуса в квітні: що й куди приносити хмельничанам 14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up