Переможцям «Народного бренду-2015» вручили нагороди

Переможцям «Народного бренду-2015» вручили нагороди
Гості свята насолоджувалися відмінною музикою, смачним фуршетом і запальними танцями. Завдяки підтримці спонсорів, церемонія нагородження переможців «Народного бренду-2015» перетворилася на яскраве і незабутнє дійство.

Вже традиційно  наприкінці року RIA нагороджує  найкращі підприємства міста, які визначали хмельничани. Цьогоріч церемонія нагородження відбулася у затишному залі  нічного клубу «Сахар». Тут зібралися переможці 41 номінації премії «Народний бренд», яку вручають найкращим з 2005 року. Дипломи та статуетки  отримали підприємства, компанії, торгові марки, яких виділили хмельничани з-поміж 1387 компаній.  

«Народний бренд» - це ще й гарна нагода зібратися разом. У дружній атмосфері відбувалося свято, адже серед переможців є підприємства і фірми, що отримують відзнаки вже декілька років. Розуміють, що має бути відповідальне ставлення до виробництва товарів та надання послуг. Серед усіх були й зовсім молоді колективи, які за короткий час встигли зарекомендувати себе з кращої сторони. Усі знайшли спільну мову.  А поміж нагородженням переможці смачно святкували та насолоджувалися виступом шоу-балету «ВЕРОНА» .

Після нагородження настав хвилюючий момент для тих, хто брав участь в онлайн голосуванні. Методом випадкових чисел, були обрані три номери мобільних телефонів, власники яких отримують у подарунок планшет. Присутні, затамувавши подих, слідкували за реакцією щасливчиків. Про подарунок їм повідомляли по телефону, усі були дуже здивовані.  Вітали їх гучними аплодисментами. Виявилося, що цього року всі три планшета виграли чоловіки.  

Відео дня

Результати голосування дивіться тут

В номінації «Курси та секції» найактивніше хмельничани голосували за Дім танцю "Латинич"

- Отримали нагороду, бо  дали людям те, чого вони хотіли.  Ми постійно покращуємо рівень сервісу в нашому танцювальному клубі. Впроваджуємо різні цікаві ідеї, які покращують заняття, - каже управляючий Олексій Сорокін. - Я пишаюся своєю командою. Якби не вони, я б в цьому світі нічого не здобув би. 

У номінації «Автосервіс» нагорода дісталася СТО "АТЦ"

- Ми молоді, нам всього 2 роки, - розповідає керівник автосервісу Ігор Троян. - Ми просто робимо свою справу. Зробили систему обслуговування більш якісною. І в цьому велика заслуга нашого дружнього і професійного колективу.   

Найкращим  спортивно-оздоровчим комплексом став фітнес клуб "Акула"

-Наш девіз - рух заради життя.  Акула – це риба,  яка живе мільйони років. А щоб в нашому світі вижити, треба бути акулою, - каже  директор Віктор Купратий.  – В першу чергу ми ставимося до людей з розумінням, прислухаємося до них. Робимо усе, щоб з року в рік ставати найкращими.  

У номінації «дитячий розважально-розвиваючий заклад» переміг дитячий парк розваг "Sky Park".

Наші ціль – здорові діти та щасливі батьки.  Ми забираємо дітей  від комп’ютерів і телевізорів, даємо можливість займатися здоровим відпочинком. У нас вони можуть робити все, що захотять, - каже виконавчий директор «СВ Клуб»  Олена Біньковська. - Саме це і є нашою головною перевагою, тому люди і йдуть до нас та віддають свої голоси.  

Серед автосалонів найбільше прихильників має "Престиж-Авто". 

- Ми не дуже очікували на перемогу, але надіялись. Ми цілий рік працювали, щоб знову, як і минулого року, взяти перше місце серед автосалонів. Наші сподівання виправдались. Хочу подякувати своїм клієнтам, які дійсно обирають нас, приїжджають до нас. Завжди ми раді будемо їх бачити, - розповідає заступник генерального директора з сервісу «Престиж-Авто» Микола Сабадаш.

Nail Studio MIRINA» відзначили серед салонів краси.  

- Ми вперше номінуємось, зовсім не очікували. Хочемо подякувати, в першу чергу, нашим клієнткам за їхню підтримку, бо без них ця перемога була б неможлива. Звичайно, дуже хочу подякувати своїм дівчаткам-майстрам, бо це тільки їхня творчість, майстерність приблизила нас до перемоги. І будемо працювати, аби так було кожен рік. Адже, крім професіоналізму, в нас особлива затишна та тепла атмосфера, до нас приходять просто поспілкуватися. Це нас виділяє серед інших салонів, - каже  власниця салону Катерина Крупа.

Серед комплексів відпочинку переміг "Хутір"

- Стараємося, щоб усім гостям було затишно і приємно у нас відпочивати, - каже власник ресторанного комплексу "Хутір"  Іван Іванович. -  Діти у нас відпочивають окремо від батьків. З ними працюють спеціальні люди. Таким чином є можливість діткам повеселитися, а дорослим відпочити від малих. За 12 років ми вже маємо чимало постійних відвідувачів. 

- Люди нам довіряють, бо вже третій рік поспіль ми отримуємо цю нагороду, - каже  начальник відділу управління підтримки бізнесу страхової групи "ТАС" Сергій Владика. - Ми навіть не знали, що цього року також беремо участь.  

- Чесно кажучи, зовсім не очікували, коли нам подзвонили і сказали про перемогу. Це було приємним сюрпризом. Клієнтам хочу сказати, щоб вони не змінювали місце свого відпочинку і ходили до нас постійно, будемо покращуватись. Лише наш заклад має «русскую баню» серед інших саун, - ділиться один із власників лазні «Банька у кума» Олександр Мороз.

 - Не розраховували, не очікували, тому було дуже приємно, що наші гості проявили до нас довіру. Колектив теж молодець, всі справляються. Хочемо подякувати клієнтам, ми їх раді бачити, хочемо, щоб вони приходили щодня і щоразу отримували нові емоції, нові смаки, а ми будемо старатись їх дивувати. Ми вирізняємось щирістю, теплотою, особливою увагою до наших гостей та домашньою обстановкою, - каже власник кафе «Grill’s» Руслан Больгун.

- Працюйте чесно так, як ми, і ви переможете. Всі, хто нас знають, всі з нами, і вони не оберуть іншого забудовника. Бажаємо всім прийти до нас і зрозуміти нас. Ми робимо те, що ми вміємо, якісно будуємо, в нас працюють дійсно професіонали, - каже директор будівельної компанії «Ukraine Building Capital» Юрій Таран.

- На перемогу не очікували, відчуття дуже приємні. Дякуємо клієнтам, якщо вони за нас голосували, це значить, що ми правильно працюємо. Приходьте до нас ще, ми одягнемо вашу оселю. Ми завжди стараємось йти назустріч до клієнтів, допомагати їм обирати, адже клієнт для нас на першому місці,- розповідає продавець-консультант салону шпалер «Memphis» Антоніна Лисак.

- Завжди очікуєш перемоги, тим паче це не перша наша нагорода, ми вже декілька років підряд отримуємо Народний бренд. Це завжди приємно. Дуже хочу подякувати нашим покупцям, завдяки яким ми і отримали нагороду. Наша компанія найкраща, як і в обслуговуванні, так і в якості товарів,-  каже директор меблевого магазину «7 континент» Надія Болович.

- На перемогу я не очікував, це була абсолютна несподіванка. Ми робимо свою справу з душею, ми постійно навчаємось, покращуємо свої послуги, і наші пацієнти – це наші друзі,- ділиться власник стоматологічної клініки Мединського Ігор Мединський.

- Ми старались, в нас новий торговий центр, що знаходиться у молодіжному мікрорайоні. Тому я знала, що у нас буде підтримка. Клієнти цінують нас за комфорт, широкий вибір магазинів. Приходьте до нас, будемо раді відвідувачам, - каже маркетолог торгового центру «АГОРА» Катерина.

- Ми традиційно вже четвертий рік підряд одержуємо цю перемогу, тому що ми дійсно є найкращими. Ми надаємо наших глядачам комфорт, найновіші технології, найновіші прем’єри. Ми працюємо виключно для них. Почали нещодавно показувати фільми англійською мовою, адже у нас багато людей її знають, в нас є багато мовних шкіл, і хочемо, щоб люди мали змогу дивитися фільми мовою оригіналу, відчути ту атмосферу,- каже директор кінотеатру «Мультиплекс» Олена Купчишина.

Житловий комплекс ЖК "Paradise", на думку, хмельничан є найкращим. 

- Ми отримали перемогу, тому що довго працювали не покладаючи сил. Адже бажання і вподобання клієнтів для нас головне, тому унікальність проекту ЖК "Paradise" полягає у поєднанні розкішного зовнішнього вигляду будівлі, довершеного планування квартир, ексклюзивного розташування поруч з парковою зоною, - говорить комерційний директор Дем'янчук Вадим і менеджер з реклами будівельної компанії «Ukraine Building Capital» Шевчук Вікторія.

- Ми очікували на перемогу, адже ми найкращі. Це вже наша друга нагорода і ми її достойні. Працюємо для людей, дуже велике їм дякую. Ми будемо покращувати наш заклад, обслуговування, кухню. Наш паб поєднує змішані стилі, а людям то подобається,- каже адміністратор Аут-пабу «Уругвайський льотчик» Тетяна Томусяк.

- Ми вперше приймаємо участь, сподівались на перемогу. Ми стараємось та працюємо для наших клієнтів. Ми творимо для них, і хочемо, щоб їхні моменти життя завжди залишалися з ними, - каже власники фотостудії «Без меж» Максим та Анастасія Гребилюк.

- Люди вибрали нас як найкращу ювелірну мережу, своїми прикрасами ми даруємо їм яскраві емоції. Дякуємо клієнтам за довіру, будемо старатись і надалі рости,-  розповідає заступник директора магазину «Золотий вік» Анна Мілан.

- Ми розраховували на перемогу, бо ми найкращі. Наше таксі відрізняється пунктуальністю та ввічливістю,-  зізнається директор служби таксі «Стильного таксі» Сергій Василевський.(нагороду вручали дружині та донечці Сергія)

 Ми багато зробили за останній рік і думаю, що ці перемоги в освіті заслуговують на нагороду. Потрібно навчатись, адже тільки під час навчання ми отримуємо ті знання, які застосуємо у житті, а життя – це теж навчання. Політехніки – це ті люди, які організовують виробництво і їх зараз дуже не вистачає в Україні,- каже  ректор Хмельницького політехнічного коледжу Національного університету "Львівська політехніка" Вадим Овчарук.

- Ми на такому нагородженні вперше, ми не думали, що ми виграємо. Але ми раді, що 12 років нашої праці не пройшли дарма. Ми вийшли на той рівень, що нас підтримують люди, маємо вдячність, що нас цінують,- каже власники магазину ПП Кучер Людмила та Володимир Кучер.

- Результат нашої роботи протягом року – нагорода, яку ми отримуємо сьогодні. Ми постійно працюємо над тим, щоб якість продукції задовольняла покупців. І вони нам за це подякували своїми голосами – каже директор ТМ «Мамин хліб» Олег Білявець.

- Ми йшли до цього сім років. Задоволені тим, що важку роботу нашого колективу оцінюють та визнають, - розповідає директор ТОВ «ЕкоАльт» Сергій Каретний. 

- Наша перемога – наслідок багаторічної роботи. І коли клієнти бачать нагороди «Народного бренду», то вони розуміють, що ми їх отримали не просто так. І кожного року ми працюємо над тим, щоб знову отримати визнання. Для нас це є додатковим стимулом, - каже директор Центр Продажу Квартир «PROFESSIONAL» Наталія Білоус.

- Ми намагаємося надати клієнту все, що йому потрібно. Обираємо найкращі товари, які є на ринку і пропонуємо хмельничанам. Ми працюємо не так давно. Але нагорода від «Народного бренду» показала, що клієнти задоволені тим, що ми робимо, - розповів директор салон-магазину «AQUAROOM» Андрій Дьома.

- Ми раді перемозі і раді кожному хмельничанину, який до нас приходить. Зустрічаємо усіх з посмішкою і в хорошому настрої. Дякуємо усім, хто за нас проголосував, - розповіла представник магазину побутової техніки "Фокстрот" Інна Сопига.

За результатами голосування найбільше голосів хмельничани віддали «ПриватБанку»

- В день народження хмельницької філії ПриватБанку, якій сьогодні виповнилося 18 років, ми отримали від наших клієнтів надзвичайно приємний і найдорожчий подарунок – народний бренд, - розповідає керівник прес-служби ПриватБанку в Хмельницькій області Валерій Іванюк.-  Чудовий захід, на якому визнаються дійсно народні бренди.  Наш банк відчуває цю відповідальність, тому з року в рік ми вдосконалюємося. Дякую організаторам за дуже корисний для хмельничан конкурс, де перемагає справжня якість послуг та товарів і головне - справжня відданість клієнту.


- Люди довіряють нашій фірмі і одягають в наш одяг своїх дітей, - каже  директор з розвитку ТМ «Бембі» Валентин Рубаха.

- Ми були здивовані перемогою. Працюємо недовго. Але хмельничани оцінили якість продукції та сервіс обслуговування та проголосували за нас, - каже адміністратор магазину одягу «Columbia» Анна Гайбура. 

- Ця нагорода – висока оцінка нашої роботи. Ми не просто продаємо продукцію, а дбаємо про кожного клієнта, - говорить керівник відділу продажу весільного салону «Новіас» Ірина Каюк. 

- Запорука нашої перемоги – чесність. Якщо ти чесний із клієнтом, то він тобі обов’язково віддячить. Як результат – «Народний бренд», перемозі в якому ми були дещо здивовані, - ділиться враженнями директор туристичної агенції «Соляр Тур» Євген Солар. 

- Вдало підібраний персонал та якість наших послуг стали запорукою успіху. Люди віддячили за нашу роботу своїми голосами, - розповідає адміністратор приватної дитячої поліклініки «Малятко Плюс» Тетяна Ковальчук 

- Ми є хмельницькою фірмою. І хмельничани підтримують своїх. Ми стараємося для них, і вони віддячили нам, - каже заступник директора ТОВ «X-CITУ» Яна Божок. 

- Ми працюємо для людей, для наших клієнтів. Обираючи для себе білизну, вони знають, наша продукція виставляється і цінниться не лише в Україні, а й закордоном, - розповіла головний технолог Дому Модної Білизни «Ажур» Ольга Адаманська. 

- Ми робимо усе, щоб люди хотіли прийти в нашу піцерію. Відвідавши її, хмельничани бачать нашу якість і голосують за нас, - говорить адміністратор піцерії «Мрія» Вадим Коваль.

Серед ресторанів міста найбільше голосів набрав ресторан «Абажур»

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Serge Demyanenko

    Ребята, исправьте грубую ошибку. Хозяин сауны "Банька у кума" - Гура Игорь Владимирович, это полностью его заслуга! Очень некрасиво получилось. Могу дать его номер телефона.
  • Анонім

    А як були сформовані номінації? Хмельничани могли пропонувати когось у номінації чи це робили організатори заходу? Чи можна було номінувати танцювальні колективи, співаків?
  • Анонім

    Не у всіх людей смаки однакові! тому нарікати на когось не варто! комусь подобається, а комусь ні!
  • 2

    Переглянув на http://brand.20.ua/khm/end.html результати, більшість з них взяті х.з. звідки. Притягнуті вс іродичі і друзі. Кілька прикладів учасників з ким маю справи безпосередньо:



    Автосалон: Престиж-Авто - фігня повна, явно що співробітники просили кумів-брітів-сватів голосувати



    Автосервіс: СТО "АТЦ" а хто вони взагалі такі?



    Швидке харчування: Grill's( див п. 1 і 2)



    Магазин цифрової техніки та аксесуарів: Та подивіться їх асортимент, по товарах ЧІП і Технопростір в 10 якщо не 100 раз випереджають, а по сервісу (заправки картриджів як приклад) до НВМ навіть близько не дотягують

    Наталия Купа reply 2

    Все чесно! Переможці визначались простою кількістю голосів на сайті, а сайту пофіг - за родича ти голосуєш, чи за об'єктивно кращу фірму )))

    Абсолютно згодна, що в деяких номінаціях перемогли не найкращі, а ті, хто найбільше хотів перемогти ))

    Це і є маркетинг - вони приклали зусиль, виграли, прорекламували себе таким чином і мали на це право )

    Хто заважав іншим виграти таким самим чином?!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up