Переможці фотоконкурсу "ВСІМ вишиванкам вишиванка" отримали подарунки

Переможці фотоконкурсу "ВСІМ вишиванкам вишиванка" отримали подарунки

Учасники фотоконкурсу, чиї світлини набрали найбільшу кількість голосів, забрали заслужені призи в редакції сайту vsim.ua.    

Протягом трьох тижнів хмельничани надсилали свої світлини на фотоконкурс від сайту vsim.ua "ВСІМ вишиванкам вишиванка".   

Учасники мали можливість похизуватись вишитими сорочками та отримати смачний подарунок. Фотографії на участь надіслали 88 хмельничан. Найбільшу кількість голосів від читачів сайту отримала хмельничанка Каріна Лапінська. Її світлина зайняла перше місце - це 392 голоси.  

- Вишиванка для мене – це ген кожного українця, це національний символ. І він має бути в кожного, хто вважає себе справжнім українцем. Я маю декілька вишиванок, для фото обрала ту, яка більше була до душі. Окрім своїх друзів я залучила до голосування трохи більше 150 людей. Але зараз хочу взяти перерву у конкурсах, тому що вже стомилась, - каже переможниця конкурсу Каріна Лапінська.

Відео дня

Великий кошик із продукцією від партнера фотоконкурсу ТОВ «Віньковецький сирзавод» дочекалася і Леся Марцінишена. Її світлина набрала 335 голосів. 

- Дуже приємний для мене подарунок, - зазнається Леся. -  Це мене порадувало.

Третє місце зайняла учасниця Ірина Вдович, яка на фотоконкурс надіслала фото донечки. Її світлина має 293 голоси. На жаль, забрати подарунок жінка не змогла. За неї приз отримав друг.

 
 Партнери:

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок 11:11 Смертельна ДТП на Хмельниччині: водій «ВАЗу» влетів у дерево 10:35 Готуємося до Великодня: де купити смачні паски та інші частування для святкового столу 10:20 У Маліївцях відкрили туристичний сезон 2024 photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up