Переможці фотоконкурсу «Жінка-весна» отримали подарунки

Переможці фотоконкурсу «Жінка-весна» отримали подарунки
Сьогодні, 24 березня, у редакції сайту vsim.ua учасники фотоконкурсу, чиї світлини набрали найбільшу кількість голосів, забрали заслужені призи.

Нагадаємо, протягом кількох останніх тижнів  сайт vsim.ua проводив  фотоконкурс «Жінка-весна». Конкурс мав на меті якомога яскравіше відобразити світ прекрасної половини людства, її захоплення за допомогою фотографії.  У конкурсі взяли участь 39 прекрасних жінок та дівчат. Переможців найгарніших світлин визначили читачі сайту, які  голосували протягом останнього тижня.

Усі переможниці, а таких цього року маємо три,  отримали подарункові сертифікати на всі послуги хімчистки «Чисто» та сертифікати на одну із послуг студії краси «Platinum».

А головний приз фотоконкурсу «Жінка-весна» за перше місце отримала Ольга Лоб.

Відео дня

Фото учасниці набрало найбільшу кількість лайків – 338. За перше місце дівчина отримала головний приз від партнера «Подільська доставка». Тепер в оселі молодої мами завжди буде чиста та корисна  вода. Сертифікат вручила директор «Подільської доставки» Світлана Грек.

Переможниця каже – вона залучала до голосування друзів, щоб перемога дісталася їй.  
 - Друзів залучала, друзі друзів залучали. Спільними зусиллям нам вдалося, - каже 30-річна Ольга. - Я час від часу беру участь у таких конкурсах. Тому, звичайно, буду брати участь й надалі, адже дуже приємно вигравати.

21-річна Каріна Лапінська зайняла друге місце. За її фото проголосували 317 користувачів. Дівчина каже, що увесь свій вільний час присвятила фотоконкурсу.

- Наполегливо йшла до перемоги, - каже дівчина.  – От закінчила практику, яку проходила в одній із шкіл, та присвятила свій вільний час голосуванню. Залучала друзів. Хотіла випередити суперниць.

Почесне третє місце зайняла азартна хмельничанка Юлія Тарасенко.  

- Я людина дуже азартна, люблю брати участь у різноманітних конкурсах, тим більше був великий шанс перемоги.  Я підготувалася, в мене була гарна весняна фотографія. Сподівалася на перемогу, але вдячна навіть за третє місце. Сподіваюся, що це не останній конкур від «ВСІМ», тому прийду ще за головним подарунком у наступному конкурсі, - каже Юлія Тарасенко. 

Клікни: Фотографії всіх учасників фотоконкурсу «Жінка-весна».  

 

Партнери конкурсу:

 
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up