Українці зібрали 25 тисяч підписів на право вільного володіння зброєю

Українці зібрали 25 тисяч підписів на право вільного володіння зброєю
Електронна петиція на сторінці Інтернет-представництва Президента України про вільне володіння зброєю набрала 25 тисяч підписів. Звернення громадян закликає главу держави врегулювати право на володіння вогнепальною зброєю.

"Доповнити статтю 27 Конституції України частиною четвертою такого змісту: "Кожен громадянин України має право на вільне володіння вогнепальною зброєю для захисту свого життя і здоров'я, житла та власності, життя і здоров'я інших людей, конституційних прав і свобод у разі узурпації влади, посягань на конституційний лад, суверенітет та територіальну цілісність України", - зазначається у петиції.

Для розгляду в Адміністрації Президента електронної петиції на ім'я глави держави необхідно впродовж трьох місяців зібрати мінімум 25 тис. підписів.

Онлайн-петицію можна розмістити тут.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Остапенко Орест

    Люди ви що взагалі показилися?  Ви хоча б розумієте до яких наслідків це призведе? Чи ви хочете сидіти по оселям і боятися на вулицю вийти?  Были люди як люди і в один момент епідемія безумства окутала мою країну.
  • Evgen Grabovsky

    Накінецьто... розберуся з нічними бухарниками раз і назавжди....
  • PAL

    Этот закон необходим, как воздух.

    Anonymous reply PAL

    Ви шуткуєте ? Тоді ж громадянска війна почнеця
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up