Покарати хамовитих водіїв хмельничани можуть фотографіями та заявами

Покарати хамовитих водіїв хмельничани  можуть фотографіями та заявами
На пішохідній частині вулиці Проскурівської
Свідки порушень правил дорожнього руху можуть сфотографувати автомобіль та повідомити про це ДАІ. Заявники обов’язково мають повідомити свої дані та залишити письмове пояснення.

Працівники Державтоінспекції у Хмельницькій області закликають хмельничан боротися з «хамством» на дорозі та повідомляти про неадекватне паркування автівок у дворах.
-Про  факти адміністративного   правопорушення потрібно звертатися на 102.  На повідомлення заявника обов’язково відреагують, - розповідає речникХмельницького обласного управління Державтоінспекції Андрій Лужняк. – Щоб працівники ДАІ могли притягнути порушника до відповідальності, заявник  має залишати свої дані для подальшої співпраці. Адже реагувати на анонімні заяви ми не можемо. Людина, яка стала свідком порушення ПДР, має в письмовому вигляді  пояснити усе побачене нею.  При можливості заявник може надати правоохоронцям відео та фотодокази.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • KolobokUA

    краще було б якщо на офіційному веб-сайті був створений канал з назвою для прикладу: "Хамство у Хмельницькому" чи щось подібне, куди можливо було б заливати фото і відео таких випадків для вжиття подальших заходів стосовно порушників. Або зробити аналог ініціативної групи як то створили у РФ з відповідними наклейками, як бачимо по систематичних відео які виходять у ютубі - на деяких водіїв такі наклейки і показ відео в інеті гарно впливають.
  • Правдолюб

    Фотографії мало, щоб побачити порушення? Якщо мало, то навряд чи хтось захоче собі створювати проблеми, залишаючи свої дані. Чомусь, коли відео знімало порушення правил і надсилали водіям "листи щастя", то не потрібно було ні чиїх даних. У чому різниця між фото і відеофіксацією?

    Правдолюб reply Правдолюб

    Маю на увазі, що фото- і відеофіксація два способи виявлення порушення, які доводять порушення правил. Але разом з тим слід звертати увагу на те, що не завжди за кермом і порушником може бути саме власник авто.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up