Порошенко представив нового губернатора Хмельницької області

Порошенко представив нового губернатора Хмельницької області
Михайло Загородний
Сьогодні, 6 березня, у Хмельницькому перебуває Президент України Петро Порошенко. Гарант приїхав, щоб представити нового голову обласної державної адміністрації Михайла Загородного.

Нагадаємо, Порошенко звільнив Леоніда Пруса з посади голови Хмельницької ОДА 25 вересня. Леонід Прус припинив виконання повноважень голови держадміністрації 6 жовтня. Майже півроку обов’язки голови ОДА виконував перший заступник Олександр Симчишин. 

Довідка:
Михайло Васильович Загородний, депутат Хмельницької обласної ради, був висунутий обласною організацією Української Народної Партії, позафракційний, член депутатських груп "Народна рада" та "За солідарність", заступник голови постійної комісії з питань сільського господарства, продовольства та земельних відносин.
Михайло Васильович народився 24 січня 1966 року, наразі займає посаду директора Чемеровецького солодового заводу ЗАТ «Оболонь», також директор ТОВ «Оболонь Агро», голова асоціації «Нива Оболоні».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (32)
  • Анонім

    Сьогодні 6 БЕРЕЗНЯ, якщо ви дійсно про сьогодні
  • Anonymous

    Порошенко приїхав представити нового голову Хмельницької ОДА. Така процедура передбачена Конституцією чи Законом України? Заради цього потрібно було витрачати державні кошти? Так би Загороднього не визнали головою ОДА, маючи Указ Президента? Якби Порошенко приїхав подивитись до чого привело його разом з іншими "реформаторами" керування конкретно на прикладі Хмельниччині і зробив би нормальні адекватні висновки і попрацював би над своїми численними помилками, то інша справа.
  • Anonymous

    Головку ОДА він представив. Але вже виправили на голову.
  • Ксенія

    Шалена попередня переписка.Але не зрозуміло ,чого президент представив губернатора?В нас адмінодиниця область і чекали на голову облради.З губернатором в Псковскую губєрнію.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up